Geo da Silva na Teodora festu [VIDEO]

Prema najavama organizatora očekuje se da ove godine bude rekordna posećenost, organizovan je i besplatan prevoz od zgrade opštine do festivala
Geo da Silva na Teodora festu [VIDEO]
Podeli:

LEBANE – Tradicionalni omladinski festival „Teodora fest“ počinje u petak 31.jula u amfiteatru arheološkog nalazišta Caričin grad ispred Vizitor centra „Teodora“.

Prve festivalske večeri nastupiće grupe „357“, „Rok Bulevar“ i jedan od naših najpoznatijih DJ-ejeva „DJ KIZAMI“
Drugi dan festivala publiku će zagrejati lokalni DJ-ejevi DJ Dule i Dj Empty.

Zvezda večeri če biti evropski i svetski poznat MC i DJ GEO DA SILVA koji će nastupiti 1.avgusta.

Prema najavama organizatora očekuje se da ove godine bude rekordna posećenost, organizovan je i besplatan prevoz od zgrade opštine do festival

(Kraj)


Podeli:
 1. Mi koji smo pokrenuli festival nema nas nigde. Dosli neki balavci i glume ludilo po Lebane i organizuju po nasoj ideji teodora fest. Neka prave cekavica fest sa opstinske pare a nama vrate ono sto smo pokrenuli i sto i dalje zivi!

  • A sto da nisi ti iz svog dzepa placao organizaciju festivala? Ne, nego je sve opstina placala i finansirala i od opstine ste dobijali pare, prema tome tisina.

  • A koji ste to vi? Koliko znam Kancelarija za mlade je organizator, dok ste vi dobijali pare od opstine tad bilo lepo

   • Pa ti decko da nesto znas ne bi tako pricao, nego drugacije… Od opstiniskih para na pocetku organizacije festivala, nije moglo da se plati ozvucenje, a kamo li izvodjaci i nesto vise… Rasoitaj se malo, pa onda balavi…

    • Mladi lebančani su kao crkveno zvono. Povremeno se čuju i oglase a onda odu…. Odlaze u svet, jer za njih u Lebanu mesta nema…..

 2. Prisvajanje tuđeg, (pa i ideja), u Lebanu se smatra veštinom i bezmalo herojskim činom. Otimač je odvažan i hrabar (pravi dasa) a pokradeni, smetenjak i budala. Takav naopaki vrednosni sistem je izgrađen i na nesreću svih lebančana funkcioniše. Ti heroji (otimači) znaju da ideje kradu jer nemaju svojih, znaju da nisu inventivni, niti kreativni, da nemaju stvaralački duh, da su u svemu tome bezvredni, isto tako znaju da moralne vrednosti i krađa ne idu zajedno – ali za to ne mare. Sve to za njih je sporedno. Za njih je vlast bitna… Ona je za njih carstvo snova….. Vlast je ono čega se grčevito drže i njoj se klanjaju….Ona je za njih Bog, a oni sveci….

 3. Duse prodane vratite festival momcima koji su ga organizovali i osmislili. Ako hocete da na nesto lici, a ne kao zadnje dve godine na kojima lici vise na vasar nego na festival. Hoce li ove godine biti secerna vuna i ringispil?

Comments are closed.