GIK prihvatio listu „Aleksandar Vučić – zato što volimo Leskovac“

GIK prihvatio listu „Aleksandar Vučić – zato što volimo Leskovac“
Podeli:

Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu broj jedan „Aleksandar Vučić – zato što volimo Leskovac“, za izbore članova mesnih zajednica zakazane za 4. mart, saopšteno je na današnjoj 45. sednici GIK-a.

Na sednici je doneto rešenje da ova izborna lista ispunjava uslove da rešenjem grada bude proglašena kao izborna lista pod rednim brojem 1., za članove Saveta svih 139 mesnih zajednica na području grada Leskovca.

Na izbornoj listi sastavljenoj od koalicije Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Bolje Srbije, nalazi se 999 kandidata

Radna grupa radila je u sastavu: zamenik predsednika gradske izborne komisije Miroslav Krstić, Jelena Kocić, Tomica Jovanović, Bojan Đorđević, Dušan Milošević, Goran Ilić i sekretar GIK-a Zoran Vukašinović.

Gradska izborna komisija je na današnjoj sednici usvojila i Odluku za nabavku materijala i drugih tehničkih troškova, vezanih za sprovođenje izbora.


Podeli:

Biračima je ovog puta posao olakšan. Imaju pred sobom odlične rezultate koje je u dosadašnjem radu postigla sadašnja lokalna samouprava sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem na čelu. Situacija u gradu je sada mnogo bolja nego što je bila kada su žuti predali vlast. Mnogo toga je trebalo popraviti njihove štete a i investirati u nove projekte koji sada naš grad vode u bolju budućnost.

Ma birači više ne mora ni da glasaju

Koji su to odlicni rezltati?
Septicka jama?
Kicenje prejem iz vlasti DS-SPS?
Aferama?

Što se lista ne zove onda Goran Cvetanović – bla bla za Leskovac, već se krijete iza imena preCednika svih građana (tako piše u prekršenom Ustavu RS)

I da se zove Goran Cvetanović rezultati bi bili isti jer narod nije naivan i glup pa de se može opet prevariti.

U mz gde sam ceo zivot, gazim blato, nemam kanalizaciju u 21 veku, nemam ambulantu..da ne nabrajam.I ? Ovde ,tesko da ce neko izaci da glasa. Jesam prosli put za opciju Cvetanovicevu, ali sada ? Ubedite me gospodo.

E, a da se lista zove „Ponosna gradjanka bla bla za sebe i za Mrštanima“ tepali bi i 250 posto, ha ha ha

Građanko, koe beše za rabotu? Dal’ ti rekoše da će mora sačekaš posle izbora za MZ? hahahahahahaha

Ti da si iskrena kao što nisi i da su ti ponudili da smisliš slogan, on bi glasio: „Što volim da mrzim Leskovac i leskovčane“

Ja svoj grad volim. Volim ljude u Leskovcu. Nemoj ti da se opterecujes time koji bi slogan ja smislila, bolje porazmisli kada je trenutna opozicija u Leskovcu bila na vlasti koji vam je tad slogan bio “Zatvori, upropasti, opljackaj sve sto moze jer narod ne treba da zivi”. Vama to nije bio slogan, to vam je bio vodeci moto vaseg politickog delovanja.

Ako si ti iz Leskovac…ja sam iz Stajkovce.

Samo p.gradjanku ne saljite u Stajkovce.

Beli bubrezi u sendvič

Neće se ona vrća u selo, će kupi stan u Leskovac pa će peva – uspela sam u životu, zavidu mi svi.

Da, da, sve sam ja bio vlast, ha ha ha. Ma voliš ti samo sebe, ne voliš ni svog šefa a kamoli Leskovac. Tvoj slogan bi mogao da bude „ja volim samo sebe“

O mojim emocijama si nasao da raspravljas… kakve lu te brige more kada sam ti ja preokupacija? Moje emocije su moja stvar i to koga ja volim se tebe uopste ne tice. Volim Leskovac i Leskovcane za razliku od tebe!

Polupismena malograđanko

Ne dao bog da me vole takve kao ti – pod.uzne muve.

Dal ćeš šefa voleti i kad sklizne sa vlasti? Sumnjam, jer ti voliš za pare :-) :-) :-)

Previše si emotivna za jednu mrštanku.

Cu se utepam ako je ovaj iz Mrstane.

Ne, ne voliš. Iz aviona se vidi.

Svima koji stvarno vole Leskovac, izbor ce biti lak! Na svakom koraku vidljivi su trud I rad gradskih vlasti!

Pobednicka lista, dokazano dobar tim!

u gik sve veliki strucnjaci

Uh,dobro je.A ja strepim 10 sati da li ce lista biti prihvacena,jer ovo je ozbiljna,nezavisna,pravedna..komisija.Jedan broj glasace ce 4 marta sabajle da glasa,pa put Beograda na proslavu godisnjce SD C.Zvezda tj.bice 60 minuta gradjani Beograda dok ne glasaju za Sinisu Malog.Nazalost Ponosna ostaje …

Najviše ti smetam, a? Ja ostajem nemoj da se sekiraš.

Nema tebi mrdanje iz Mrštane!

Pa da,kad nemas pravo glasa.Babama preko 124 godina oduzima se pravo glasa./cl.666 st.69 Statuta SNS/

Reci podrske!!!

Jel će to vučić da bude i predsednik mesnih zajednica u Leskovcu? Ali botovi su postali opasni, počeli na emocije da udaraju. Evo mi iz opozicije vas mrzimo sve jer smo ološ, a vi ljubav sejete, vama grad cveta, standard raste, cene padaju, ma divota jedna. Ja nisam siguran da u istom Leskovcu živimo? Dok nam zemlju vodi peterac Vučić, Haradinaj, Klinton, Bler, Soroš, nema nam brige.

leskovac, zato sto mrzim Vucica

Kada ovi sto izdadose sve i sto resise sva ubistva, odu sa vlast, mnogo bi voleo da upoznam ponosnu gradjanku. Posto mislim da ce od muku biti na odredjeno mesto, ja joj dolazim s kesu banane i pomorandze.