GIK prihvatio listu „Aleksandar Vučić – zato što volimo Leskovac“

GIK prihvatio listu „Aleksandar Vučić – zato što volimo Leskovac“
Podeli:

Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu broj jedan „Aleksandar Vučić – zato što volimo Leskovac“, za izbore članova mesnih zajednica zakazane za 4. mart, saopšteno je na današnjoj 45. sednici GIK-a.

Na sednici je doneto rešenje da ova izborna lista ispunjava uslove da rešenjem grada bude proglašena kao izborna lista pod rednim brojem 1., za članove Saveta svih 139 mesnih zajednica na području grada Leskovca.

Na izbornoj listi sastavljenoj od koalicije Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Bolje Srbije, nalazi se 999 kandidata

Radna grupa radila je u sastavu: zamenik predsednika gradske izborne komisije Miroslav Krstić, Jelena Kocić, Tomica Jovanović, Bojan Đorđević, Dušan Milošević, Goran Ilić i sekretar GIK-a Zoran Vukašinović.

Gradska izborna komisija je na današnjoj sednici usvojila i Odluku za nabavku materijala i drugih tehničkih troškova, vezanih za sprovođenje izbora.


Podeli:
 1. Biračima je ovog puta posao olakšan. Imaju pred sobom odlične rezultate koje je u dosadašnjem radu postigla sadašnja lokalna samouprava sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem na čelu. Situacija u gradu je sada mnogo bolja nego što je bila kada su žuti predali vlast. Mnogo toga je trebalo popraviti njihove štete a i investirati u nove projekte koji sada naš grad vode u bolju budućnost.

  • Što se lista ne zove onda Goran Cvetanović – bla bla za Leskovac, već se krijete iza imena preCednika svih građana (tako piše u prekršenom Ustavu RS)

   • Ponosna gradjanka 1. februara 2018., 7:04 pm

    I da se zove Goran Cvetanović rezultati bi bili isti jer narod nije naivan i glup pa de se može opet prevariti.

    • Tetin na Neposlušnog 1. februara 2018., 7:43 pm

     Ti da si iskrena kao što nisi i da su ti ponudili da smisliš slogan, on bi glasio: „Što volim da mrzim Leskovac i leskovčane“

     • Ponosna gradjanka 1. februara 2018., 8:22 pm

      Ja svoj grad volim. Volim ljude u Leskovcu. Nemoj ti da se opterecujes time koji bi slogan ja smislila, bolje porazmisli kada je trenutna opozicija u Leskovcu bila na vlasti koji vam je tad slogan bio “Zatvori, upropasti, opljackaj sve sto moze jer narod ne treba da zivi”. Vama to nije bio slogan, to vam je bio vodeci moto vaseg politickog delovanja.

     • Tetin na Neposlušnog 1. februara 2018., 9:11 pm

      Da, da, sve sam ja bio vlast, ha ha ha. Ma voliš ti samo sebe, ne voliš ni svog šefa a kamoli Leskovac. Tvoj slogan bi mogao da bude „ja volim samo sebe“

     • Ponosna gradjanka 1. februara 2018., 10:09 pm

      O mojim emocijama si nasao da raspravljas… kakve lu te brige more kada sam ti ja preokupacija? Moje emocije su moja stvar i to koga ja volim se tebe uopste ne tice. Volim Leskovac i Leskovcane za razliku od tebe!

     • Tetin na Neposlušnog 2. februara 2018., 8:33 am

      Ne, ne voliš. Iz aviona se vidi.

     • Previše si emotivna za jednu mrštanku.

     • Cu se utepam ako je ovaj iz Mrstane.

     • Emotional Rescue 2. februara 2018., 9:39 am

      Dal ćeš šefa voleti i kad sklizne sa vlasti? Sumnjam, jer ti voliš za pare :-) :-) :-)

     • Polupismena malograđanko 2. februara 2018., 12:28 pm

      Ne dao bog da me vole takve kao ti – pod.uzne muve.

     • Ako si ti iz Leskovac…ja sam iz Stajkovce.

     • Samo p.gradjanku ne saljite u Stajkovce.

     • Beli bubrezi u sendvič 2. februara 2018., 10:37 pm

      Neće se ona vrća u selo, će kupi stan u Leskovac pa će peva – uspela sam u životu, zavidu mi svi.

    • Građanko, koe beše za rabotu? Dal’ ti rekoše da će mora sačekaš posle izbora za MZ? hahahahahahaha

    • Tetin na Neposlusnog 2. februara 2018., 3:20 pm

     E, a da se lista zove „Ponosna gradjanka bla bla za sebe i za Mrštanima“ tepali bi i 250 posto, ha ha ha

    • Neponosni gradjanin 2. februara 2018., 4:34 pm

     U mz gde sam ceo zivot, gazim blato, nemam kanalizaciju u 21 veku, nemam ambulantu..da ne nabrajam.I ? Ovde ,tesko da ce neko izaci da glasa. Jesam prosli put za opciju Cvetanovicevu, ali sada ? Ubedite me gospodo.

  • Tetin na Neposlušnog 1. februara 2018., 10:10 pm

   Ma birači više ne mora ni da glasaju

 2. Svima koji stvarno vole Leskovac, izbor ce biti lak! Na svakom koraku vidljivi su trud I rad gradskih vlasti!

 3. Pobednicka lista, dokazano dobar tim!

 4. u gik sve veliki strucnjaci

 5. Uh,dobro je.A ja strepim 10 sati da li ce lista biti prihvacena,jer ovo je ozbiljna,nezavisna,pravedna..komisija.Jedan broj glasace ce 4 marta sabajle da glasa,pa put Beograda na proslavu godisnjce SD C.Zvezda tj.bice 60 minuta gradjani Beograda dok ne glasaju za Sinisu Malog.Nazalost Ponosna ostaje …

 6. Dusan Dojcinovic 1. februara 2018., 6:30 pm

  Reci podrske!!!

 7. Jel će to vučić da bude i predsednik mesnih zajednica u Leskovcu? Ali botovi su postali opasni, počeli na emocije da udaraju. Evo mi iz opozicije vas mrzimo sve jer smo ološ, a vi ljubav sejete, vama grad cveta, standard raste, cene padaju, ma divota jedna. Ja nisam siguran da u istom Leskovcu živimo? Dok nam zemlju vodi peterac Vučić, Haradinaj, Klinton, Bler, Soroš, nema nam brige.

 8. leskovac, zato sto mrzim Vucica 2. februara 2018., 12:07 pm

  Kada ovi sto izdadose sve i sto resise sva ubistva, odu sa vlast, mnogo bi voleo da upoznam ponosnu gradjanku. Posto mislim da ce od muku biti na odredjeno mesto, ja joj dolazim s kesu banane i pomorandze.

Comments are closed.