Glasajte za našeg mladog kantautora Đorđa Vasiljkovića

Glasajte za našeg mladog kantautora Đorđa Vasiljkovića
Podeli:

Mladi i talentovani kantautor iz Lebana, Đorđe Vasiljković, odabran je za uži izbor kantautora na festivalu POEZIKA u Novom Sadu, koji organizuje Kulturni centar Novog Sada.

Đorđe Vasiljković već nekoliko puta predstavio se leskovačkoj publici u lokalnim kafićima, samostalno ili kao duet sa Katarinom Kostić a nastupa i u Lebanu.

Podržimo talentovanog Đorđa iz Lebana, čiju autorsku pesmu „Košave hladne duvaju“ možete preslušati na linku https://www.youtube.com/watch?v=X_5IxPSq2sg

Glasanje se vrsi tako sto uđete na ovaj link: http://magazin.poezika.com/konkurs2018/ , ukucate kod  i pritisnete dugme „glasam“, a svaki posetilac može glasati samo za jednog autora.

Šestu godinu za redom, festival je namenjen kantautorima sa autentičnim muzičkim izrazom ali i bendovima kojima tekstovi nisu manje važni od muzike.

Deo festivala jeste i konkurs za mlade talente, koji pobedom na konkursu dobijaju priliku da nastupe na festivalu i upoznaju se sa već ostvarenim autorima, uz predstavljanje svog rada novosadskoj publici.

U prvih pet godina na festivalu POEZIKA prepoznato je više od sto kantautora iz celog regiona stvorivši tako mogućnost za sticanje prvih profesionalnih iskustava.


Podeli:
  1. Ja glasah, za kolegu kantautora, ucinite to i Vi!?

Comments are closed.