BELA PALANKA

Goran Miljković delio paketiće i s mališanma kitio jelku

Goran Miljković delio paketiće i s mališanma kitio jelku
Podeli:

Novogodišnje paketiće najmlađima u opštini Bela Palanka je uručio predsednik opštine Goran Miljković, koji je sa svojim zamenikom Miroslavom Marinkovićem i saradnicima obišao oba vrtuća Predškolske ustanove ’’Dragica Lalović’’ i sa mališanima ukrasio novogodišnje jelke.

Pored predškolaraca iz Bele Palanke i deca iz isturenih odeljenja ove ustanove takođe su učestvovala u kićenju novogodišnje jelke a od lokalne samouprave su dobila poklone.

????????????????????????????????????

Sa osmehom na licu, razdragani i veseli mališani su pevali novogodišnje pesme,recitovali i preneli svim prisutnima svoje praznično raspoloženje.

Goran Miljković je najmlađim Belopalančanima uručio novogodišnje paketiće i poželeo im srećnu Novu godinu. On je istakao da se lokalna samouprava brine o deci i mladima i da radost na njihovima licima svima nama mora biti najveći poklon i podstrek za dalji rad na obezbeđivanju svih uslova za njihovo srećno i bezbrižno detinjstvo.

????????????????????????????????????

Pored novogodišnjih paketića, najvažniji poklon deci, roditeljima i vaspitačima biće rekonstruisani vrtići Predškolske ustanove ’’Dragica Lalović’’, a radovi na sprovođenju projekta energetske efikasnosti počeće početkom nove kalendarske godine’’, rekao je Miljković koji je dodao da će ovo biti najveći kapitalni projekat u 2018.godini.

Jelena Živković, direktorka Predškolske ustanove izrazila je veliku zahvalnost lokalnoj samoupravi opštine Bela Palanka koja će realizovati rekonstrukciju ove obrazovne ustanove i dodala da uveliko traju pripreme za novogodišnje priredbe koje će biti održane naredne nedelje.

(Kraj)


Podeli: