Goranu Cvetanoviću još jedna funkcija

Goranu Cvetanoviću još jedna funkcija
Podeli:

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izabran je za predsednika Skupštine osnivača Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga na period od četiri godine, saopšteno je danas iz njegoovg kabineta.

Podršku gradonačelniku Leskovca, navodi se, dali su gradonačelnici i predsednici opština i gradova Jablaničkog i Pčinjskog okruga, kao i direktori poznatih kompanija.

Sednica skupštine ovog društva održana je juče. Istovremeno je izabrana i komisija koja će raspisati redovni konkurs za izbor direktoa Centra. Tu funkciju obavlja Biljana Stanković osmu godinu zaredom

„Ovo je još jedno priznanja, ali i potvrda uspešnosti rada gradonačelnika Leskovca i leskovačke lokalne samouprave“.

Cvetanović je izabran na mesto predsednika Skupštine osnivača Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga umesto Slobodana Milenkovića, gradonačelnika Vranja.

Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga je osnovan novembra 2006.godine, registrovan je kao društvo sa ograničenom odgovornošću, sa ciljem da podrži dugoročni društveno-ekonomski razvoj regiona. Osnivači Centra su opštine i gradovi Jablaničkog i Pčinjskog okruga, predstavnici biznis sektora i civilnog društva, kao i Regionalna privredna komora.

Ovaj centar ima, takođe, dugogodišnju saradnju sa nizom donatora, sa svim programima i projektima aktivnih na jugu Srbije. Kontinuirana podrška kroz projekte traje i danas od strane Austrije i SAD, pa je centar opstao bez obzira na neredovne uplate članarina od strane zvaničnih osnivača.

(Kraj)

 


Podeli:
 1. Dok Cvetanovic nize funkcije dotle Djurovic broji prebegle clanove u SNS. Recite nam koliko ce dobiti SPS ako je JS iako do skoro opoziciona dobila fin deo kolaca? Jos jedna Cvetanoviceva pobeda – SPS ispod cenzusa bez mogucnosti da pomogne svojim kadrovima. Nego ima li ih SPS botovi? Nemaju ni za sendvice! Aj u 1000 evra da nece dobiju ni 5 zaposlenja. A kazu i da je Acin sef kabineta morao da plati za radno mesto jer ga niko nije video u partiju niti je 5 glasa doneo.

  1
  1
 2. Ponosni gradjanin 9. maja 2017., 8:00 pm

  Neveruvatno sposoben covek.Svaka cas.

 3. znamokakosuprošli 9. maja 2017., 9:23 pm

  Nagomilavanje funkcija, kao Vućić. Očekujem da bude izabran i za predsednika Skupštine Leskovca, mada on ionako komanduje njome, a Acika samo statira. Nikako mi nije jasna ta nenormalna želja da se vlada svakim segmentom društva

 4. Placena li je funkcija ili volontira

 5. Jadan li je ovaj Leskovac a i stanovnistvo sa njima tonemo sve dublje i dublje i nikako da se rasveste

 6. Nakon što je uspešno razvio Leskovac i postavio ga na privrednu kartu sveta kao centar privrednih dešavanja, morali su da mu prošire ovlašćenja i na Pčinjski okrug. Merilo uspešnosti je broj ljudi koji su napustili Leskovac i otišli u svet. Gospodin Cvetanović je očigledno ekspert za demografiju i kretanje stanovništva. Priča se da mu je sledeća destinacija Kina, naravno zbog prenaseljenosti pa da on to svede na razumnu meru. To je ono što su i obećavali, „stručnjaci“ na rukovodećim mestima u skladu sa rezultatima. Ko drugačije misli, on je zlonameran.
  Zato dragi moji Leskovčani, brže, jače, bolje u svet, što dalje odavde.

Comments are closed.