Goranu Cvetanoviću još jedna funkcija

Goranu Cvetanoviću još jedna funkcija
Podeli:

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izabran je za predsednika Skupštine osnivača Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga na period od četiri godine, saopšteno je danas iz njegoovg kabineta.

Podršku gradonačelniku Leskovca, navodi se, dali su gradonačelnici i predsednici opština i gradova Jablaničkog i Pčinjskog okruga, kao i direktori poznatih kompanija.

Sednica skupštine ovog društva održana je juče. Istovremeno je izabrana i komisija koja će raspisati redovni konkurs za izbor direktoa Centra. Tu funkciju obavlja Biljana Stanković osmu godinu zaredom

„Ovo je još jedno priznanja, ali i potvrda uspešnosti rada gradonačelnika Leskovca i leskovačke lokalne samouprave“.

Cvetanović je izabran na mesto predsednika Skupštine osnivača Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga umesto Slobodana Milenkovića, gradonačelnika Vranja.

Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga je osnovan novembra 2006.godine, registrovan je kao društvo sa ograničenom odgovornošću, sa ciljem da podrži dugoročni društveno-ekonomski razvoj regiona. Osnivači Centra su opštine i gradovi Jablaničkog i Pčinjskog okruga, predstavnici biznis sektora i civilnog društva, kao i Regionalna privredna komora.

Ovaj centar ima, takođe, dugogodišnju saradnju sa nizom donatora, sa svim programima i projektima aktivnih na jugu Srbije. Kontinuirana podrška kroz projekte traje i danas od strane Austrije i SAD, pa je centar opstao bez obzira na neredovne uplate članarina od strane zvaničnih osnivača.

(Kraj)

 


Podeli:

Dok Cvetanovic nize funkcije dotle Djurovic broji prebegle clanove u SNS. Recite nam koliko ce dobiti SPS ako je JS iako do skoro opoziciona dobila fin deo kolaca? Jos jedna Cvetanoviceva pobeda – SPS ispod cenzusa bez mogucnosti da pomogne svojim kadrovima. Nego ima li ih SPS botovi? Nemaju ni za sendvice! Aj u 1000 evra da nece dobiju ni 5 zaposlenja. A kazu i da je Acin sef kabineta morao da plati za radno mesto jer ga niko nije video u partiju niti je 5 glasa doneo.

Neveruvatno sposoben covek.Svaka cas.

Nije posposoban od Moldera. Očekuje se da stane na daske koje żivot znače.

Ujače, tolki im domet na obojicu.

Nagomilavanje funkcija, kao Vućić. Očekujem da bude izabran i za predsednika Skupštine Leskovca, mada on ionako komanduje njome, a Acika samo statira. Nikako mi nije jasna ta nenormalna želja da se vlada svakim segmentom društva

Placena li je funkcija ili volontira

Jadan li je ovaj Leskovac a i stanovnistvo sa njima tonemo sve dublje i dublje i nikako da se rasveste

Nakon što je uspešno razvio Leskovac i postavio ga na privrednu kartu sveta kao centar privrednih dešavanja, morali su da mu prošire ovlašćenja i na Pčinjski okrug. Merilo uspešnosti je broj ljudi koji su napustili Leskovac i otišli u svet. Gospodin Cvetanović je očigledno ekspert za demografiju i kretanje stanovništva. Priča se da mu je sledeća destinacija Kina, naravno zbog prenaseljenosti pa da on to svede na razumnu meru. To je ono što su i obećavali, „stručnjaci“ na rukovodećim mestima u skladu sa rezultatima. Ko drugačije misli, on je zlonameran. Zato dragi moji Leskovčani, brže, jače, bolje u svet, što… Opširnije »