Grad isplatio sve zaostale plate leskovačkim službenicima

Grad isplatio sve zaostale plate leskovačkim službenicima
Podeli:

Iz budžeta grada Leskovca danas su isplaćene sve zaostale plate koje se finansiraju iz gradske kase, u iznosu od 195 miliona dinara.

Zaostale zarade danas su primili zaposleni u Gradskoj upravi, PU Vukica Mitrović, Ustanovi u kulturi, Ustanovi za sport i fizičku kulturu, JP Urbanizam i izgradnja, Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju, Pravobranilaštvu, Turističkoj organizaciji Leskovac, Centru za socijalni rad i Ustanovi za odrasle i starije.

(kraj)


Podeli:
  1. More na biro bih sve ja vas! Centar za stručno usavršavanje? Turistička organizacija Leskovac? Šta ste vi proizveli materijalno ili nematerijalno, koji projekat imate, koji naučni rad, za šta da vas plate? Šta ste radili pa zaradili?

    • Sinak Uroše,na savest ovim organizacijama, mada priznaćeš da se TOL pokrenuo. Domaćinski potez gradonačelnika nema šta. Samo tako nastavi sine.

  2. Zato se i hvalimo sa samo 200m asfalta, ode budžet!

    • Čaki ovo su sredstva koje je Vlada prebacila na racun grada 450 miliona neposredno pre nove godine, ono o cemu je pisano vec, a za ovu namenu je Leskovac izdvojio 195 miliona dinara. Budzet grada je planiran na poslednjoj skupstini. Jedno sa drugim nema veze sto ti pises, zakljucak: bice jos mnogo asfalta, ne samo 200 m :)

      • Ja bih voleo da je 100x po 200m ali iskreno. Moja primedba su plate za neefikasnu i preglomaznu lokalnu samoupravu.

Comments are closed.