Grdelica bez telefona i interneta

Grdelica bez telefona i interneta
Podeli:

LESKOVAC – Telefonske i internet linije u Grdelici i okolini od jutros su u prekidu, najverovatnije zbog kvara na optičkom kablu Telekoma.

Meštani Grdelice javljaju Jugmedii da su fiksni telefoni van upotrebe od šest sati.

U kompaniji Telekom u Beogradu pretpostavljaju da najverovatnije došlo do prekida kabla na obližnjem gradilištu autoputa Koridora 10.

(Kraj) mil


Podeli:
Označen sa
 1. Nije vise vest, sta nema!

  Recite nam, sta ima u Grdelici!
  0  0
 2. Nema voda,internet, telefonija pa šta ima tamo?
  0  0
  • Ima predsdnike mesnih zajedica. Pa malo li je?
   0   0
   • Rekao sam ja, da će Grdeličani na sledećim izborima, ako im se ne reši problem vode, interneta idr. na sledećim izborima glasati za Liberalno Demokratsku partiju, ili njihovog menadžera Dragana Konstandinovića. Svi Grdeličani smatraju, da on može da reši njihove probleme.
    0    0
 3. ce dodje maca na vratanca 13. avgusta 2014., 7:02 pm

  Zuti su krivi i za to…ma,za sve su oni krivi!?
  0  0
 4. Lele što se navrzoše na ovija Grdeličani, kako krenev da gradiv nešto gradski oci gi natrtiv… Pal koje je sledeće? Struju da gim isečev? Pa kam gi sd onija napredni što s avtobusi dolaziše da agituju za gradski oci i tatka na narod (doduše on je tatko na vladu al kako nam svima onodi majku sas sečenje penzije i plate i kako nam povećava cene od vodu, struju, ma i vazduh…)?
  0  0
 5. А мени једна познаница прича да је Грделица пупак света…а нема воде, интернета, телефонских линија! Живе у XIX веку, а ја мислим да је у питању и неко пророчанство. Наиме, у Слатини постоји једна жена Лика, много поштена, 6 пута се удавала, изгледа да је рекла не, па је ударио гром на Св. Саву и то је записано у књиге…
  0  0
 6. Sad ce poslanik da im organizuje turniri u kosarku, mozda i u fubal i ce gi namiri za ovu godinu.
  Panem et circenses, rekli bi, ali njima fali aqua :). A kad nema ni vode, tu je Koka-kola. Da parafraziram Mariju Antonaetu : „ako nemaju hleba, neka jedu kolace“ , u grdelickom slucaju bi bilo „ako nemaju vodu, neka piju Koka-kolu“.

  p.s. Necete mi valjda zbog reklame doticnog pica izostaviti komentar :)
  0  0

Comments are closed.