Grupno hapšenje naočigled prolaznika u centru Leskovca

Grupno hapšenje naočigled prolaznika u centru Leskovca
Podeli:

Leskovčani koji su danas oko 13 časova šetali gradskim parkom ili sedeli u restoranu „Park“ u okviru ugostiteljskog kompleksa „ABC“, prisustvovali su hapšenju trojice mladića od strane policajaca.

Ova scena privukla je pažnju prolaznika s obzirom da se slične pojave u gradu na Veternici ne dešavaju često, pogotovo ne u po bela dana.

Mladići su, kako nam je potvrđeno u policiji, privedeni radi utvrđivanja identiteta.

Dalje radnje su u toku i u cilju istrage ništa drugo ne mogu da vam kažem“, rekao nam je kratko u telefonskom razgovoru portparol PU Leskovac Boban Zdravković.

Kako nezvanično saznajemo, policija je uhapsila mladiće nakon prijave koju su dobili iz restorana „Parka“.


Podeli:
 1. Oruzana sila
  2  0
 2. „Privedeni radi utvrdjivanja identiteta“
  Znači što bi rekli u jednoj pesmi „ni levo ni desno već pravo u meso“ :)
  Mislim da su mogli lepo da im zatraže ne uvid lične karte a ne pravo u apsu pa ćemo tamo da vidimo ko ste i šta ste!?
  Ali šta ćeš WELCOME TO SERBIA
  2  1
 3. Bilo bi korisno kada bi bili pohapšeni seljačići čije firme duguju preko 100.000.000 dinara državi i poveriocima, seljačine koji prodaju drogu i kvazi mangupi koji su kao neki „ulični fajteri“, a prodaju na gram ili pola i nemaju 10 evra u džepu. Kada bi svi oni bili iza rešetaka, osim jeftinih devojaka kojima ne predstavlja problem da za sitne novce budu u društvu staraca, ne bi bilo šljama po našim ulicama.
  11  1
  • Pravi ste „hroničar džepova“ sitnih dilera i ovisnika. Odakle Vama svi ti podaci, pravedni, vremešni i nadasve plemeniti „gospodine“? ☺
   4   6
 4. Uhapsite tužioce 18. marta 2018., 10:38 am

  Bojta je konačno u drugostepenom postupku oslobođen krivice za sve za šta su ga Gojko i Mesko (sada samo Mesko) teretili i uz pomoć tužilaca SNS-a pritvorili, čime su naneli neprocenjivu štetu njemu i njegovoj porodici i stvorili „školski“ primer žrtve autokratskog režima !
  10  4
  • Ajde ne lupaj, majke ti. Kako mogu Gojko i Mesko da ga terete za neke malverzacije koje je on radio kao predsednik opstine? Gojko i Mesko ne ispituju krivicna dela to tuzilastvo radi. Ali ti ocigledno zastupas Bojtine interese pa su ti svi krivi i pre i posle Bojte.
   1   11
   • Mnogo si bre g… ! Gojko i Veća su po nalogu Meska imali posebnu kancelariju u kojoj su u saradnji sa bivšim istražnim sudijom St…….pisali krivične prijave i podnosili ih tužiocu (žensko) inače članu SNS-a (istaknutom)…Za bliže informacije kad SNS izgubi vlast, zbog pravilnog procesuiranja !
    10    0
 5. Postovana redakcijo,dobro je sto nas svakodnevno obavestavate o dogadjajima u Gradu Leskovcu,ali vas jos jedno molim da nas podsecate da se ove godine navrsava 100 g.od zavrsetka Prvog svetskog rata.Evo,otvorite temu,,Prisilna mobilizacija Srba u vojskama okupatora,,Pozdrav.
  3  1

Comments are closed.