Han u sredu ipak u Strazburu

Han u sredu ipak u Strazburu
Podeli:

Evropski komesar za pregovore o pristupanju Johanes Han u sredu, 12. septembra, biće u Strazburu, gde će prisustvovati govoru predsednika Evropske komisije Žan-Kloda Junkera o stanju Unije, potvrđeno je Tanjugu u Evropskoj komisiji.

Drugi događaji nisu predviđeni za taj dan“, navode u Briselu.

Kosovski mediji su ranije preneli nezvaničnu informaciju iz kancelarije kosovskog predsednika da će Hašim Tači zajedno sa komesarom Johanesom Hanom u sredu posetiti Preševsku dolinu.

Vučić danas na Kosovu, Hašim Tači sa Johanes Hanom u sredu u Preševu, Bujanovcu i Medveđi

Tokom posete trebalo je, kao prenose pojedini mediji, da se najavi finansijska podrška Kosova opštinama u Srbiji sa većinskim albanskim stanovništvom.

Svi komesari, uključujući i Hana, biće u sredu u Strazburu, gde će predsednik Junker održati govor o stanju Unije. Drugi događaji nisu predviđeni za taj dan“, navode izvori iz Evropske komisije.

Gradonačelnik Niša napadnut i povređen na Kosovu

 


Podeli:
  1. Prpa!!!ha,ha.Predomislio se.Ma ne, vec su to pravi politicki manevri!!!

    • A Vucic? Sve u svemu , dokazao je da nema ništa za ljude na Kosovu. Ni ideja, ni plana, ni vizije. Samo prazni nacional- populizam, samopromocija, politikantstvo… Dobro, ništa se više nije ni oĉekivalo. Šta da kaže ljudima ? Da, bio sam deo vlasti koja je dovela do bombardovanja i gubitka suvereniteta nad Kosovom ? Bio sam ratni huškač, a sada imam zadatak da potpisem nešto za šta sam Tadiću svojevremeno pretio vešalima ?

      Naravno da to neće reći. Neće se ni izviniti ljudima za sve što je radio i govorio.

Comments are closed.