Hapšenja u Leskovcu i Vlasotincu

Hapšenja u Leskovcu i Vlasotincu
Podeli:

Leskovačka policija je u tri odvojene akcije uhapsila dve osobe iz Leskovca i jednu iz Vlasotinca zbog krivičnih dela teška krađa, ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju i napad na službeno lice, saopšteno je danas.

Uhapšen je D.N. (35) iz Leskovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. On se tereti da je provalio u kuću u ulici Blagoja  Nikolića, iz koje je pokušao da odnese stvari, ali ga je u tome sprečila policija brzom reakcijom.

U Vlasotincu je uhapšen R.K. (40) iz Vlasotinca, zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i ugrožavanje sigurnosti. Krivična dela je, kako se sumnja, izvršio tako što je 7. januara ove godine, u prostorijama Doma zdravlja medicinskom osoblju i policijskim službenicima koji su intervenisali po njihovoj prijavi uputio ozbiljne pretnje.

U Leskovcu je uhapšen i po nalogu  zamenika osnovnog javnog tužioca zadržan D.J. (19) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Sumnja se da je D.J. u večernjim  časovima, 7. januara ove godine, na putu Leskovac – Pečenjevac, u blizini zgrade Poljoprivredne škole, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo sedamdesetogodišnji pešak.

Sudija osnovnog suda  je D.J.odredio pritvor do 30 dana.


Podeli:
  1. Mister EVRO 10.01.2018., 00:03

    Sve sitna dela, nista ozbiljno. Kad ce biti uhapsen direktor jedne skole u Lebanu koji je skroz izgubio kompas pa nezna koliko mu je dosta?

Comments are closed.