Hotel ‘’Stara planina’’ na ‘’Jabučkom ravništu’’ trenutno ne radi

Podeli:

PIROT – U naredna dva dana normalizovaće se rad hotela  ’’Stara planina’’  na istoimenoj planini koji je ostao bez struje I vode  u noći između 6.i 7.januara pa su gosti napustili objekat. Hotel koji s enalazi na mestu  ‘’Jabučko ravnište ’’ otvoren je pre dvadesetak dana a direktor    Javnog preduzeća ’’Stara planina’’ Svetislav Popadić kaže da očekuje da se vrate do kraja nedelje.

–         Došlo je do kvara tehničke prirode i trenutno se održavaju sastanci sa predstavnicima zaječarske i pirotske Elektrodistribucije oko prevazilazzenja problema sa strujom. , kazao je Popadić i dodao da su struju dobili jutros oko 10 sati a  potpunu normalizaciju u snabdevanju strujom occekujemo u narednih 48 sati kako bi hotel počeo normalno da radi. Hotel trenutno koristi vodu  pomochu agregata.

–         Naši gosti koji su napustili hotel moći će da izaberu ili drugi termin ili da dobiju novac nazad. I dalje vlada veliko interesovanje turista za ovu destinaciju. Imamo rezervisane kapacitete do kraja februara. Siguran sam da će svi problemi biti prevazidjeni do kraja nedelje, kazao je Popadić.


Podeli:
  1. pa sto onda ne odgovarate na mailove u vezi rezervacije i ne saljete predracune za 25.januar?

    Jer par dana pred zimovanje vise ne mozemo nista drugo da rezervisemo u Banskom i Borovecu ako vi ne budete radili. A drugi godisnji odmor u toku zime nemamo!

    I da li cete obestetiti ljude koji su se vratili nekim besplatnim vikendom za dvoje npr. jer su potegli put i pogoreli 100eura goriva do vas potrosili vreme zivce godisnje odmore…

Comments are closed.