Smilja Zdravković iz Leskovca uslovno prihvata predlog predsednika Odbora za ljuidska prava Leskovac

Idem na poligraf, ali ne sa Nešićem

Podeli:

Leskovčanka Smilja Zdravković izjavila je danas da prihvata predlog da ide na poligraf kako bi dokazala svoje tvrdnje da je bila maltretirana i 20 minuta zaključana u podrumu zgrade u centru Leskovca, ali ne sa Dobrosavom Nešićem, koji ju je nešto ranije danas pozvao preko Jugmedie na dokazivanje istine preko tog aparata.

 

OPTUŽUJE Predsednik Odbora za ljudska prava me držao zaključanu u podrumu? (VIDEO)

 

Ja hoću na poligraf jer se ne bojim s obzirom da sam i policiji i vama rekla istinu, ali ne u društvu sa Nešićem jer imama paničan strah od njega”, kaže Zdravkovićeva i tvrdi da je po drug put bila na bolničkom lečenju od, kaže, stresova koje je preživela u podrumu 4. novembra ove godine.

 

Nešić hoće na poligraf sa ženom koja tvrdi da je bila zaključana u podrumu

 

Ona još predlaže da na poligraf ide zajedno sa jednom od dve vlasnice podruma koja joj je, tvrdi, dala ključ da uđe u podrum i tu buši rupu za vodovodni priključak.

 

Milica Ivanović


Podeli:
  1. ma kakva ljudska prava 14.11.2017., 22:57

    Kakva bruka. Čovek koji se bavi ljudskim pravima treba i privatno da bude blag, pitom, razuman, razložan. Pa ako su ušli u podrum nisu kuću odneli. Čudna mi čuda.

  2. Po svoj prilici, od njih dvoje, ne zna se ko više laže u ovom slučaju. Poligraf ima crkne čim ih pitaju kako se zovete.

Comments are closed.