Ima nade za fabriku u Medveđi (VIDEO)

Ima nade za fabriku u Medveđi (VIDEO)
Podeli:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se traga za investitorom u Medveđi, ali i za investitorima u svim manjim rubnim opštinama na jugoistoku Srbije.

On je, odgovarajući na pitanje Jugmedie o šansama da u malenu varoš na administrativnoj liniji sa Kosovom dođe jedna mala fabrika, govorio neodređeno, ali je na kraju kazao –  uradićemo.

Poslušajte na našem video snimku:

Napomena: Reč „uradićemo“ greškom smo isekli prilikom montiranja.

Vučić je kazao da se razmišlja i o fabrici u Bojniku sa oko 200 radnih mesta.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. SVAKA CAST gosdpodinu Nebojsi Arsicu na velikom trudu i radu koji je prepoznatljiv u radu opstine, tako se vodi prava opstina-domacinski! Sve pohvale i za tim gospodina Nebojse koji ostvaruje najbolje rezultate, tim sastavljen od iskusnih ljudi koji daju podrsku mladima je ono na sta trebaju da se ugledaju svi u nasoj zemlji.
  Jedina je opstina u Srbiji koja je ostvarila da se mladi aktiviraju i zaposle preko programa UNDP-a gde je veliku podrsku dao i Aleksandar Stankovic!
  Svaka cast gospodinu Arsicu, nacelniku OU, Predsedniku Skupstine, zameniku, pomocnicima predsednika, svim sluzbama LS i svim gradjanima opstine Medvedja koji idu napred!
  Zivela Medvedja!

  • E, Bajo jesi li ti kupljen ili si opran? Koji Aleksandar Stankovic…valjda Zoran, vama sve neki Aca pred ocima!
   Daj nafali i Djoku kurira…

Comments are closed.