Imenovan novi direktor pirotskog Tigra

Imenovan novi direktor pirotskog Tigra
Podeli:

Na poslednjoj sednici Nadzornog odbora kompanije‘’Tigar a.d ‘’u Piriotu diplomirani pravnik Vladimir Ilić je imenovan za novog generalnog direktora kompanije.

U svom dosadašnjem radu obavljao je funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja; tri godine je obavljao dužnost direktora Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, a ima i desetogodišnje radno iskustvo pravnika u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu – odeljenje Lazarevac.

Aktivno je učestvovao u radu u radim grupama pri resornom ministarstvu u delu socijalne zaštite i unapređenja zakona iz ove oblasti,navodi se u saopstenju Tigra

Rad njegovog prethodnika Branislava Čurića, u proteklih četrnaest meseci, obeležila je sprovedena konverzija duga u kapital državnih poverilaca shodno Zaključku Vlade Republike Srbije od 13.septembra prosle godine. Tom prilikom je došlo do rasterećenja Tigra a.d. starih dugova koji datiraju iz perioda pre 2013.godine, u iznosu od 2,2 milijarde dinara odnosno oko 17,8 miliona eura, što je od velikog značaja za kompaniju. Branislav Čurić i dalje ostaje deo tima“ ,kaže se u saopštenju ove kompanije.

Zoran Panić


Podeli:
  1. Da li Tigru treba strucnjak za socijalna pitanja?
    0    0

Comments are closed.