Inspekcija rada “zaposlila” 42 radnika u Pirotu

Inspekcija rada “zaposlila” 42 radnika u Pirotu
Podeli:

PIROT – Inspektori Inspekcije rada su za 11 meseci ove godine izvršili 510 kontrola poslodavaca u Pirotskom okrugu i tom prilikom zatekla 105 neprijavljenih radnika, a njih 42 je potom dobilo radne knjižice, saopšteno je danas u toj inspekciji.

Šef Odeljenja ove inspekcije u Pirotu Aleksanadra Popović je rekao na konferenciji za novinare da su u istom periodu inspektori podneli 35 prekršajnih prijava protiv nesavesnih poslodavaca.

U obalsti bezbednosti radnika na radu, inspekcija je imala 320 kontrola u ovom periodu i registrovala 13 teških povreda na radu i jednu kolektivnu povredu.

Protiv odgovornih lica za povređivanje radnika biće podnete

prekršajne prijave, obećao je šef Odelejnja inspekcije rada za Pirotski okrug

 

(Kraj


Podeli:
Borba za istinu i pravdu

Pogledati sajt:www.blogster.com/svastara/zrtve ,o nacinu rada i prevarama Mihaljcica.

sto li je zoran kostic onda ulazio u poslove sa tim mihajcicem jer taj nije mogo da dodje u progres ako mu zoran kostic nije to dozvolio. u nameri da vruc krompir prebaci u tudje ruke i na taj nacin sakrije .. predao je sve i glavom bez obzira pobego u ameriku a sad se kao sekira za radnike sina ,,,, ineznam vec koga dok ovi sede u zatvoru on troskari opljackane pare po americi i sedeci u central parku pise kako bi on sada stvari doveo u red . pa sto nije dok je bio tu , nego ga… Opširnije »