Inspekcija rada “zaposlila” 42 radnika u Pirotu

Inspekcija rada “zaposlila” 42 radnika u Pirotu
Podeli:

PIROT – Inspektori Inspekcije rada su za 11 meseci ove godine izvršili 510 kontrola poslodavaca u Pirotskom okrugu i tom prilikom zatekla 105 neprijavljenih radnika, a njih 42 je potom dobilo radne knjižice, saopšteno je danas u toj inspekciji.

Šef Odeljenja ove inspekcije u Pirotu Aleksanadra Popović je rekao na konferenciji za novinare da su u istom periodu inspektori podneli 35 prekršajnih prijava protiv nesavesnih poslodavaca.

U obalsti bezbednosti radnika na radu, inspekcija je imala 320 kontrola u ovom periodu i registrovala 13 teških povreda na radu i jednu kolektivnu povredu.

Protiv odgovornih lica za povređivanje radnika biće podnete

prekršajne prijave, obećao je šef Odelejnja inspekcije rada za Pirotski okrug

 

(Kraj


Podeli:
Sortiraj po:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Mihaljcic-Georgijevski-Gonac-Nesa Tosa
To moze da laze g-na Perunicica u Beogradu,a stvarnost je sasvim drugojacija.Bukvalno sve gradjevinske firme imaju prijavljeno 2 radnika a na gradilistu im rade od 10-20 x vise(„kubik-trans“,“Ming“,“Maget“,Auto-prev.Aca&Denca).Godinu ipo dana unazad na bivsoj Progresovoj Ciglani,a za firmu BCD-Zemun na portirnici rade 5 portira na crno i) to(Nikolic Dragan,Nikolic Nenad,Stoimenov Mitko,2 nepoznata)iako sam se nekoliko puta obracao inspekciji rada ovi i dalje rade i ucestvuju u izvozenju tj pljacki robe bez otpremnica(vlasnistvo Progres,radnika sa licitacija)i to(100-ak el motora,6 struga,el. i vodovodni materjal,htz opremu,2 buldozera,izrezani kranovi,kamioni i betonjerke,stolariju,bl,vrata,kuh.opremu i jos mnogo toga).Akteri ove otimacine su:mihaljcic,gonac,georgijevski,nesa-tosa i traze od portira da ne pisu… Opširnije »

pa nama progresovim radnicima zoran kostic nije uplacivao staz iako nas je bilo skoro hiljdu zaposlenih gde je onda bola ta ispekcija. sad kad je pobego u ameriku svi su se setili da pricaju o njegovim kradjama i prevarama a dok je bio tu i celnicima delio stanove niko nije smeo ni rec da kaze.

Borba za istinu i pravdu

Pogledati sajt:www.blogster.com/svastara/zrtve ,o nacinu rada i prevarama Mihaljcica.

sto li je zoran kostic onda ulazio u poslove sa tim mihajcicem jer taj nije mogo da dodje u progres ako mu zoran kostic nije to dozvolio. u nameri da vruc krompir prebaci u tudje ruke i na taj nacin sakrije .. predao je sve i glavom bez obzira pobego u ameriku a sad se kao sekira za radnike sina ,,,, ineznam vec koga dok ovi sede u zatvoru on troskari opljackane pare po americi i sedeci u central parku pise kako bi on sada stvari doveo u red . pa sto nije dok je bio tu , nego ga… Opširnije »
wpDiscuz