IZNENAĐENJE? Pauk odneo policijski automobil!

IZNENAĐENJE? Pauk odneo policijski automobil!
Podeli:

LESKOVAC – Građani koji su se zatekli danas oko 16 sati ispred leskovačke Gimnazije imali su prilke da vide nesvakidašnji prizor. Naime, pauk iz šlep službe je podigao i odneo policijski auto.

Fotografija se naglo proširila društvenim mrežama a mnogi su se zapitali da li je automobil odnet zbog prekršaja ili se to ipak nije dogodilo.

U MUP-u objašnjavaju da je posebnim članom zakona regulisano da policijska vozila mogu da budu parkirana i van za to predviđenih mesta ako su uniformisani službenici na zadatku.

Osim toga, nije poznato da se ikada dogodilo da je vozilo MUP-a odneto zbog prekršaja. Pauk nosi policijske automobile uglavnom zbog kvara na vozilu.

(Kraj) dum


Podeli:
Označen sa
 1. Cirkus

 2. Će se razjasni 2. marta 2016., 11:31 pm

  Kakva senzacionalna vest. Šta koga briga zbog čega je pauk odneo taj auto

 3. Kakvo iznenadjenje?Slika bez informacija a komentatori neka izmišljaju ili razmišljaju o razlogu.Kako da ne!

 4. Ima po gradu jos vozila koja se redovno nepropisno parkiraju a niko ne reaguje. Recimo kod ELU centra i preko puta privredne komore. Da neko od nas tako ostavlja auto bio bi pod hitno dignut. A ovo je mozda kvar u pitanju jer bi bilo ruzno da ga guraju do zgrade policije.

 5. Auto je verovatno bio u kvaru,ili kad vladar poludi on da bi narodu pokazao svoju ludost prvo sto uradi je to da svom nekom vojniku posece glavu I to je I poruka narodu…ja posekoh svog,sta cu tek drugome da uradim.

  • Mnogo smo naivni, prisustvovao sceni kad pišu kaznu lokalnom funkcioneru, okolina se sladi, kažu, e ako mu pišu…
   A lokalni se smeška i kaže, ma nek pišu, ima gu icepaju čim pozovem …
   I tako bi. Provereno!!!
   Ajd uzdravlje i mnogo smo glup i naivan narod…
   Vazda bili i ostali

Comments are closed.