SRPSKA LIGA ISTOK

Jedinstvo (B) – Tabane 1970 3:0 (1:0)

Jedinstvo (B) – Tabane 1970 3:0 (1:0)
Podeli:

Kvalitetna fudbalska prestava u Bošnjacu kod Lebana u kojoj je domaćin bio bolji naročito u drugom delu igre, sa tri pogotka i mnogo propuštenih prilika.

Sve je, zapravo, počelo od 35. minuta kada je i postignut prvi pogodak. Strelac je po prvi put Kostadinović i to iz drugog pokušaja. Prvi put lota je pogodila nekog od igrača domaćih i nije završila u mrežu. S tim rezultatomse otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu igre potpuna dominacija Bošnjaćana koji su sa još dva pogotka u mreži Mitrovića zabeležili visoku pobedu. Najpre je u 59. minutu  ponovo strelac Kostadinović, dok je konačni rezultat postavio Arsić u 68. minutu.

Igrač utakmice: Bojan Kostadinović

Bošnjace – Lebane: Gledalaca 200. Sudija: Marko Mitrović ( Malošište) 8. Stelci. Kostadinović u 35, 59, Nikolić u 68 min. Žuti kartoni: Ristić, Najdanović ( Tabane).

JEDINSTVO (B): Danić 7, Kostić 7, Nikolić 7 ( Grujić-), M.Stanković 7, Dinić 7, Kostadinović 8, Mitrović 7, Stojanović 6 ( Đorđević-), Marković 7, Arsić 7, Z. Stanković 7,5,

TABANE 1970: Mitrović 5, Ilikić 5,5, Panić 5, Ristić 6, Savić 6, Marković 5, Najdanović 5, Obradović 5 ( Jeremić-), Milosavljević 5, Timić 5,5, Tacković 6.

Vukašin Stevanović


Podeli:
  1. cekavica fest 23.10.2017., 10:02

    Gospodine Vukasine, cenim vas rad kao sportskog novinara i imate sve pohvale sto ste se suprostavili grupi okupljenpj oko Gorana Dzavtica, koja se predstalja kao SNS Lebane. Nisu tri godine sproveli izbore u stranci i nemogu da budu SNS Lebana. Dakle nelegitmni su, ili kopiraju svog velikog vodju i nista ne postuju. Ne postuju zakone, normalne oblike ponasanja, ali oni nisu bitni. Vama se obracam, zato sto ste napisali Bosnjace kod Lebana. Samo Lebane moze da bude kod Bosnjaca, jer je Bosnjace i okolina ekonomski jace i Bosnjace je blize Leskovcu nego Lebanu.

Comments are closed.