Još jedna pošta sa besplatnim internetom, i to u Bunuškom Čifluku

Još jedna pošta sa besplatnim internetom, i to u Bunuškom Čifluku
Podeli:

LESKOVAC – Nova pošta, čije usluge će koristiti oko 2.500 stanovnika,  otvorena je juče u Bunuškom Čifluku nadomak Leskovca.

Osim klasičnih poštanskih i platnih usluga, žiteljima Bunuškog Čifluka je, kao poseban dar Pošte Srbije, na raspolaganju i besplatan internet kutak sa svim prednostima modernog načina komuniciranja.

Pošta Srbije dosledno sprovodi politiku društveno-odgovornog preduzeća i nastoji da doprinese privrednom razvoju sela, jer smatramo da je to ključno za razvoj cele zemlje. Želja nam je i da uz pomoć internet kutka svi u Bunuškom Čifluku mogu da koriste savremena sredstva komunikacije i to potpuno besplatno”, rekao je Goran Đerić, direktor Funkcije poštanske mreže i član Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Pošta Srbije”, puštajući u rad novu poslovnicu.

Ova poštanska ispostava zaživela je zahvaljujući Mesnoj zajednici koja je ustupila prostor u okviru nedavno renovirane zgrade, pod čijim se krovom nalaze i mesna kancelarija, sala za venčavanje i prostorija za okupljanje mladih, dok su ga radnici Pošte priveli nameni, opremili i informatički povezali.

Sa novootovorenom poštom i preduzetnici ovog dela Jablaničkog okruga mogu računati na olakšano poslovanje, tvrde u „Pošti Srbije“.

Već su potpisani prvi ugovori, i to sa privatnim preduzećima „Fajda-prom” i „MK biznis”, koja su izabrala kurirski servis Pošte Srbije po prepolovljenim cenama u akciji „Post-ekspres za 99 dinara”.
(Kraj)


Podeli:
  1. Kad ce se ovo uvede u Donje Krajince, ipak je DK vece od Bunuski cifluk?

Comments are closed.