JS: Leskovački sportisti žive od milostinje

JS: Leskovački sportisti žive od milostinje
Podeli:

LESKOVAC – Predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije (GO) u Leskovcu Nenad Filipović ocenio je danas da je leskovački sport pao na najniže grane zbog politikanstva i nedovoljnih novčanih ulaganja.

„Reč je o milostinji, a ne o finansijskim sredstvima. Zbog toga veliki broj naših talentovanih sportista odlazi u druge klubove i gradove“, kazao je Filipović na konferenciji za novinare.

U GO JS je rečeno da će se ta stranka zalagati za razvoj školskog i univerzitetskog sporta i za obnovu starih i izgradnju novih sportskih hala kako bi sport bio svima dostupan.

(Kraj)

 


Podeli:
  1. Postovani gospodine,

    ne trebaju nama hale i vase pranje para .. nma trebaju strucni i posteni savesni ljudi .. entuzijaste kojih vise nema.. jer su ih slicni proterali. Pogledajte fudbal na sta se svodi.. kosarka da ne pricam.. pa nece tu ni milion dolara pomoci.. izgleda da niste ni osnovni kurs politike prosli, a znate da dajete izjave .. da ste ga prosli znali biste da su onovni resursi LJUDSTVO .. postavite najbolje na pravim mestima i ne brinite.. napravice oni rezultate i sa 30 miliona koji nisu mala para za ovako siromasan grad i okrug ..

Comments are closed.