Kad Srbin zavede tri stjuardese… BOING BOING (VIDEO)

Kad Srbin zavede tri stjuardese… BOING BOING (VIDEO)
Podeli:

Onda nikome nije lako, ali vas nasmeje do suza, zaključak je mlade glumačke ekipe koja se okupila oko komada Boing Boing, po motivima teksta Marka Kamoletija i čija premijera se sa nestrpljenjem očekuje na daskama koje život znače u leskovačkom Narodnom pozorištu 13. oktobra.

Ovo autorsko delo mladih leskovačkih glumaca već intrigira ljubitelje pozorišta, jer je u potpunosti prepušteno kreativnosti Filipa Radivojevića, Nenada Mitrovića, Petre Dimitrijević, Nataše Stanković, Mine Cocić i Jovane Grozdanović.

Mlada glumačka ekipa je vredno radila tokom leta na ovom projektu, pokušavajući da našoj publici približi jedan od najigranijih komada u čitavom svetu.

Smešteni u meke pozorišne stolice letećete avionom, uživati u pažnji najlepših stjuardesa i nasmejati „nevoljama“ mladog šumadinca i njegovog ujaka koji ga posećuje u dalekoj dijaspori.

Praznik za oči publike biće kreacije kostimatografa Dalibora Dariusa Blagojevića, a kako zavode stjuardeese, možete pogledati u ovom video klipu na našoj Fejsbuk stranici.

Dragan Marinković


Podeli: