Kalanovićka ne prihvata minimalac

Kalanovićka ne prihvata minimalac
Podeli:

 PROKUPLJE – Podpredsednica Vlade Verica Kalanović upozorila je danas rukovodstvo fabrike „Leoni“ da ukoliko želi i dalje da bude partner države Srbije, mora da barem 20 odsto poveća plate radnicima.

„ Raspoloženi smo i dalje da sarađujemo sa njima i da im pomognemo da dobiju sredstva za otvaranje novog pogona, ali je dogovor još za ovu prvu fabriku bio da plata zaposlenih u proizvodnji ne bude minimalac, kazala je Verica Kalanović tokom posete ovoj fabrici u kojoj je zaposleno 1800 radnika.

 Ona je dodala da su zainteresovani da pomognu menađžmentu koji planira da uposli još hiljadu radnika radnika ali  plata mora da se poveća.

„Bez toga ni „Leoni“ niti bilo koje drugo preduzeće ne sme da računa na podršku države, kategorična je Kalanovićka.

 

(kraj)


Podeli:
  1. Ma daj bre Kalanovicka predozborna kampanja pa satro prodajete pricu,prvo ste ih doveli stimulisali ne znam odakle za radno mesto po bezobraznoj ceni tu istu firmu ljudi nisu imali ventilaciju celog leta te prve godine padali u nesvest niste se oglasilia sad ste brizni pa kao pretite xaxaxxaa svidja mi se je ova politika kao da resavas ukrstene reci na prvi pogled mislis tako je ali konacan odgovor glasi OBMANA uvek i bilo koja stranka da je u pitanju.

Comments are closed.