Kancelarija za socijalno ugrožene otvorena u Vučju, uskoro i u Grdelici

Kancelarija za socijalno ugrožene otvorena u Vučju, uskoro i u Grdelici
Podeli:

Nakon Brestovca, kancelarija Centra za socijalni rad počela je sa radom i u Vučju, a njeno otvaranje izuzetno je važno za meštane jer će svoja prava iz oblasti socijalne zaštite moći da ostvare na jednom mestu, bez potrebe da dolaze u Leskovac.

To znači da će Vučjanci, kao i meštani okolnih sela, štedeći vreme i novac, u ovoj kancelariji moći da dobiju sve potrebne informacije, da podnose zahteve i ostvare pravo na novčanu socijalnu pomoć, rekao je Boban Ilić, direktor Centra za socijalni rad.

Otvaranje ovakve kancelarije biće i u Grdelici i to je samo jedan od načina kojima lokalna samouprava pokušava da dostupnost i kvalitet usluga Centra podigne na viši nivo“, istakao je juče na otvaranju kancelarije gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je najavio dalja ulaganja u modernizaciju Centra za socijalni rad, među kojima su nabavka novog terenskog vozila, kao i potpuna rekonstrukcija ove ustanove, koja će se finansirati preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije.

Izvor: gradleskovac.org


Podeli:
  1. Oće li neko da preispita ko se ženi i razvodi zbog socijalno i alimentaciju, kome tatko neće prepiše imanje da nema ništa kako bi dobio docijalno al živi s tatka u kuću i radi na tatkovo imanje, ko vozi bmv a gorivo od socijalno sipa i slično

    • A u Grdelicu ce verovatno da radi onaj Nebojsa kao dokazani kadar SNS-a…Podelio je hiljadu jednokratnih pomoci za vreme izbora i sada je glavni kandidat naprednjaka.

  2. Mesko pojma nema.Ove kancelarije apsolutno nista ne mogu da rade.Zaposlili coveka da prima zahteve koji ce se obradjivati u Leskovcu.Ove kancelarije sluze da kad dodju izbori daju jednokratne pomoci u novcu, odnosno kupuju glasove.Molim novinare da za 2 meseca provere njihov ucinak.

  3. Ove kancelarije služe za izbore za mesne zajednice. Pa mi smo bre Balkanski tigrovi u ekonomiji, a otvaramo ovakve kancelarije. Kako je to moguće? Pred izbore, sve je moguće.

  4. Jos jedna glupost koja ce da kosta grad a radi se samo o podmicivanju zbog izbora a posle toga katanac na kancelariju!

  5. Prvo ti smanje platu i penziju, pa te za 5 godina bahate vlasti unazade do bola. Onda ti poklone kancelariju za socijalno najugrozenije. Da nije bolesno bilo bi tuzno i smesno!!!

Comments are closed.