Karatisti iz Leskovca osvojili Srbiju

Karatisti iz Leskovca osvojili Srbiju
Podeli:

Na kupu Srbije u karateu održanom prošle subote u Beogradu karatisti Leskovačke Dubočice osvojili su dva zlata, grupno srebro i jednu bronzu.

Leskovčani su osvetlali obraz kluba i grada u jakoj konkurenciji.

Takmicari su pokazali kako se bori za najbolji klub u gradu i opravdali povjerenje grada Leskovca“, ističu iz rukovodstva Dubočice.

U divovskoj borbi u svojoj kategoriji Teodora Nedeljković je bila bolja od 31 takmičarke iz njene grupe i osvojila zlatnu medalju . Nikola Stanković je u grupi, u konkurenciji 32 takmičara pokazao ko je najbolji, osvojio prvo mesto i zasluženu zlatnu medalju.

Kata tim u sastavu Iva Radić , Natalija Milosavljević i Teodora Nedeljković, u finalu su izgubile za dlaku od Astre Beograd , osvojile su drugo mesto i okitile se srebrnom medaljom.

U borbama šampionki Sara Cakić nije odbranila titulu od prošle godine, ali je pokazala veliku borbenost i srčanost. Na žalost, žreb je bio takav da je u četvrt finalu radila sa najboljom takmičarkom i od nje izgubila, ali je zasluženo osvojila treće mesto i okitila se bronzanim medaljom .

Ostale naše mlađe takmičarke i najmlađi medju njima Mateja Spasić. imali su zapažen uspeh ali komkurencija je bila prejaka“, zaključuju u klubu.

Dragan Marinković


Podeli: