Ko kaže da politički protivnici ne mogu zajedno?

Ko kaže da politički protivnici ne mogu zajedno?
Podeli:

Prvi demokratski izabran predsednik opštine Leskovac iz redova demokrata, prvi gradonačelnik Leskovca, tada ispred SRS-a danas ispred SNS-a i bivši direktor bolnice iz redova G17plus, zagrljeni i srećni na jednom mestu.

U pitanju je proslava Lekarske slave ne baš tako daleke 2011. godine, a sa fotografije nam se smeše (s leva na desno) Dragoljub Živković, Zoran Ćeranić i Goran Cvetanović.

Fotografiju je na svoj Fejsbuk profil, bez dodatnog objašnjenja, postavio lično gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, najverovatnije da se podseti i na društvenim mrežama ovog trenutka, a možda i da dokaže da politički protivnici ne moraju da budu i neprijatelji i da svečane trenutko mogu da provode u zajedničkom veselju.

Dragoljub Živković je danas odbornik opozicione SDS u lokalnom parlamentu i „ljuti“ protivnik vladajuće koalicije, dok se Zoran Ćeranić, nekadašnji istaknuti član G17 Plus, povukao iz politike i nastavio da se bavi lekarskom profesijom.

Inače, Cvetanović je uvek s poštovanjem govorio o stručnosti i profesora Živkovića i doktora Ćeranića. Čak i tokom najžešćih polemika u lokalnoj skupštini sa jednim od prvakom opozocione DS Sašom Stojanovićem, pominje da su išli u isti razred osnovne škole „Svetozar Marković“, ali malo je poznato da su njih dvojica i svoje rođendane slavili zajedno, pa se u tom kontekstu sa smeškom pominje i polomljena vaza.

(Kraj)


Podeli:
 1. TO j4e moglo da se desi samo dok se SNSovci nisu docepali vlasti.

 2. Mefistofeles 03.11.2017., 11:44

  Kralj, na cara udariti neće…
  Čuvajte se raje sirotinje;
  Kad ustane kuka i motika…

 3. …a kad su SNSovci dosli na vlast svi su,toboze,poceli da mrze Vucica.Od onda ne vole ni vlastiti narod akamoli da postuju politicke protivnike.

 4. Izuzetni stručnjaci i veliki ljudi koji su mnogo toga učinili za naš grad!

 5. gradjanin ponosa 03.11.2017., 18:36

  dr goran cvetanovic i ceranic su dugogodisnje kolege iz doma zdravlja i bolnica,obojica specijalisti za svoju struku.kamo srece da leskovac ima vise takvih strucnjaka

 6. Zato ne tugujmo, jer gospodari od nas traze da se osecamo krivim i tuznim, traze da nikada ne izadjemo iz duga i tuge, da zauvek na srcima nosimo pecat njihove milosti. Nepravda za koju nas optuzuju da smo joj skloni, njihov je nacin vlasti. Uzece nam sve – telo, dusu, misao – i uvaliti krivicu zauzvrat. Tako gospodari gospodare – svet kojim vladaju primoravaju da se oseca tuznim i gresnim zbog svoje potcinjenosti.

Comments are closed.