KK Zdravlje igra odlučujuću utakmicu u subotu

KK Zdravlje igra odlučujuću utakmicu u subotu
Podeli:

Predstavnici Košarkaškog kluba Zdravlje Leskovac pozvali su danas sugrađane da ih podrže na utakmici sa Napredkom iz Aleksinca, koja je odlučujuća za ovaj tim u Drugoj srpskoj muškoj ligi Srbije.

Trener Saša Jović ocenio je na konferenciji za novinare da je reč o veoma jakom protivniku koji je u pripremnom periodu tri puta uzastopno pobedio Leskovčane.

Ne tražim alibi za eventualni poraz, ali mislim da će biti dosta teško jer Aleksinčani su u usponu forme i imaju izvanredne rezultate u poslednjim utakmicama. Trebaće nam dosta borbenosti i požrtvovanja, ali verujemo da ćemo uspeti na domaćem parketu“, kazao je.

Igrač Lazar Stevanović takođe je ocenio da se radi o jakom protivniku i pozvao Leskovčane za podršku

Aleksinčani su na petom, a Leskovčani na šestom mestu na tabeli. Jović objašnjava da poraz na domaćem terenu neumoljivo vodi do dna tabele i potom do ispadanja iz lige.

KK Zdravlju sledi kasnije i utakmica sa ekipom iz Smedereva, za koju se ocenjuje da je savladiviji protivnik, pa ako Leskovčani pobede na oba meča mogu da se nadaju opstanku u sredini tabele.

Utakmica se igra u SRC Dubočica s početkom u 19,30 sati.

Inače, ovaj klub je ojačan Stanisavljevićem i Tešanovićem, a iz kluba je otišao Nikola Stanojević.

Milica Ivanović


Podeli:
  1. Castrol GTX 30.11.2017., 18:51

    Nakon 9 odigranih kola, Jugmedia se setila da u ovom gradu Zdravlje i dalje igra košarku u nekoj tamo ligi! Ili je to novi – stari direktor naredio da se medijski podrži klub? Doduše, i ove godine izgleda, sve isto kao i pretpošle sezone, čak i rezultati slute na „aufidersehn“ 2. ligo! Tako je to, kad u ovom gradu se nekom fotelja (čitaj klupa), zalepila za d… (donji deo leđa)! A bivši veliki igrači onog Zdravlja, legende, ni na utakmicu da dođu, leskovačka deca pobegla u druge klubove… Tužno!

Comments are closed.