KMF „Leskovac“ spreman, počinje sezona

KMF „Leskovac“ spreman, počinje sezona
Podeli:

U petak 06.10. sa početkom od 19 časova u sportskoj hali „Dubočica“ ekipa KMF „Leskovac“ dočekuje KMF „Akademac“ iz Niša u prvom kolu Treće futsal lige „Istok“.

U debitantskoj sezoni, majstori petoparca iz Leskovca, ostvarili su uspeh plasiravši se u viši rang takmičenja, ostaje da se vidi da li će i ove sezone da ponove rezultat i naprave još jedan korak ka samom vrhu srpskog futsala.

Ekipa koja je u protekloj sezoni svojim igrama i rezultatima prosto terala publiku da se vrati u halu i prati utakmice futsala posle dužeg niza godina, ove sezone takmičiće se u ligi sa znatno kvalitetnijim ekipama iz Niša, Majdanpeka, Bora ali i sa starim znancima iz Bujanovca i Kuršumilije i pokušati da ostvari još jedan uspeh.

U prvoj utakmici gosti su njihovi stari znanci, ekipa Akademca iz Niša koja je posle velike futsal bitke ubedljivim rezultatom savladana u polufinalu Kup takmičenja RIS-a.

Podsetimo, u sklopu priprema za novu sezonu KMF Leskovac ostvario vredan razultat osvajanjem međunarodnog futsal turnira u Makedoniji na kome su bili bolji od ekipa za koje su nastupali i reprezentativci Makedonije u futsalu.

Leskovački ljubitelji ove dinamične i atraktivne igre, u kojoj prevagu na terenu donose lucidni potezi pojedinaca jednako kao i taktičke zamisli trenera, s pravom od svoje ekipe očekuju borbu za svaku loptu i svaki gol.

Utakmice KMF Leskovac pratilo je u proseku 400 ljudi a finale kupa RIS-a sa tribina sportske hale „Dubočica“ pratilo je gotovo 2.000 gledalaca.

Pet(o)paračke priče mogu da krenu.

Zoran Jovanović


Podeli: