Kompanija ’’Tigar’’ poklonila čizme a pokreće i telefonsku prodaju

Kompanija ’’Tigar’’ poklonila čizme a pokreće i telefonsku prodaju
Podeli:

PIROT- Kompanija ’’Tigar’’  uključila se u pomoć zavejanom stanovništvu i poklonila 130 pari postavljenih gumenih čizama Opštinskom i Okružnom štabu za vanredne situacije u Pirotu i pojedinim republičkim institucijama koje su proteklih dana intenzivno angažovane u ugroženim  područjima.

Ova kompanija je odlučila da kupcima u ovim veoma teškim uslovima izazvanim snegom i ekstremno niskim temperaturama olakša nabavku adekvatne obuće, pokretanjem  telefonske prodaje gumenih čizama.

„ Čizme se mogu poručiti posredstvom broja telefona 063/ 105 80 87, svakog dana, od 8 do 24 časa, a direktna isporuka na željenu adresu obavlja se putem pošte, u najkraćem mogućem roku od prijema poziva’’, izjavio je za agenciju Jugmedia direktor korporativnih komunikacija u ’’Tigru a.d.’’ Srdjan Stojanović dodajući da akcija prodaje ’’Tigrovih’’ čizama telefonskim putem važi na teritoriji cele Srbije do 30. marta.

Kompanija ’’Tigar’’ uvela je i dodatne popuste na gumenu obuću za rad, kolekcije modnih gumenih čizama ’’Maniera’’ i dečijih ’’Brolly’’, koji će važiti u svim prodavnicama ’’Bottega’’, prodajnim objektima ’’Tigar Trejda’’ (Tigar Trade) i servisno-prodajnim objektima ’’Stop&Drive’’.

 

 

(kraj)


Podeli:
  1. Direktor prodao zlatnu fabriku guma strancima,a sada sa jajcarem pljacka imovinu i gasi druge firme,a sa cigancenjem i prodajom cizama i opanaka na ulici i telefonskom prodajom obezbedjuju jedva minimalnu uposljenost za 100-ak radnika sa mesecnim LD od 120 eura,a medju uposljenim je i panzionisani bivsi nacelnik mup-a da savetuje direktora .Pa takva firma GID u susednom Dimitrovgradu je propala.

Comments are closed.