KOMPLEKS APOSTOLOVIĆ nezaobilazni predah i za velike zvezde

KOMPLEKS APOSTOLOVIĆ nezaobilazni predah i za velike zvezde
Podeli:

Posle slavnog i svestranog umetnika Emira Kusturice i glumice Slobode Mićalović, u hrani ugostiteljskog Kompleksa Apostolović uživala je sinoć i rediteljsko-glumačka elita iz cele bivše Jugoslavije.

Uz specijalitete ovog čudesnog i jedinstvenog leskovačkog etno kompleksa družili su se legendarni reditelji sa prostora bivše Jugoslavije, poput slavljenog hrvatskog reditelja Zrinka Ogreste, slovenačkog reditelja ovenčanog mnogobrojnim nagradama Karpa Godine, bosanskog Nenada Dizdarevića, makedonskog producenta Roberta Naskova, srpskih reditelja Bobana Skerlića i Darka Bajića, umetničkog direktora Filmskog festivala režije LIFFE, kao i glumac Zoran Cvijanović.

Bajić i Cvijanović nisu krili oduševljenje specijalitetima kojima su posluženi, muzikom, ali ni samim kompleskom i atmosferom, uz žaljenje što vreme nije dozvolilo da se večera napolju, u jednoj od raskošnih bašti na vodi.

 

 

Bajić nam je preno da je Kusturica bio oduševljen hranom, ali posebno ambijentom, te je domaćinima uputio niz komplimenata.

Inače braća Apostolović kažu da su umetnici koji se ovih dana poklanjaju publici na LIFFE, njihovi redovni gosti. Između ostalih, ovde je bila i slavna srpska glumica Mira Banjac, njena koleginica Olivera Vukomanović, kao i Milena Pavlović, ćerka reditelja Živojina Žike Pavlovića, u čiju čast je i nastao festival LIFFE.

(PR)


Podeli:
  1. Lože se na etno kafane a dedovine ili očevine im urasle u korov.
    1    0
  2. Konobara cekas pola h, pa slicnu narudzbinu jos 45 min..
    1    0

Comments are closed.