Komšija zagradio ulicu, komšije ljuti na PWW

Komšija zagradio ulicu, komšije ljuti na PWW
Podeli:

LEBANE – Tri nedelje u ulici Vojvode Stepe u Lebanu nije odnošeno smeće iz kontejnera, zbog čega su stanovnici ove ulice ljuti na komunalno preduzeća Por,Verner i Veber, iako je jedan od komšija zagradio prilaz pa se do kontejnera ne može prići kamionima.

PVV se obavezao ugovorom da jednom nedeljno iznosi smeće, ali to, izgleda, ne važi za ulicu Vojvode Stepe.

’’Pored toga što su prepuni kontejneri, mi nemamo gde da ispraznimo i kante iz svojih dvorišta’’, kaže Dragan Krstić i dodaje da su primorani da smeće spaljuju pored kontejnera zbog neprijatnog mirisa koji se oseća u ulici.

Nadležni u preduzeću PVV u Lebanu za juGmediu tvrde da se  redovno vrše usluge te da za 4 godine nije bilo problema.

Ipak, u ulici Vojvode Stepe postoji problem, za šta se, kažu, ne smatraju krivim, jer je u ovoj ulici jedan od stanovnika na asfaltnoj površini podigao ogradu i time onemogućio ulazak njihovog kamiona.

Slučaj je zbog toga prepušten komunalnoj inspekciji.

Inspektor komunalne inspekcije Tanja Antić, potvrdila je da je bila na terenu i da se obratila javnom pravobraniocu i, kako kaže, očekuje da uskoro problem  bude rešen.

Dok nadležni prebacuju odgovornost s jednih na druge, jedini koji trpe su stanovnici ove ulice, a komšija koji je onemogućio prilaz brine svoju brigu.

(Kraj)

 

Podeli:
Sortiraj po:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Ivan Milovanovic
Gost
Ivan Milovanovic
6. septembra 2012. 6:00 pm

A zasto stanovnici ne odguraju kontejnere na pocetak ulice gde kamion moze da ih isprazni? Bar dok se ne resi spor. Ako su coveku rekli da ce mu sagraditi zid neka mu naprave zid..

wpDiscuz