Konkurs za dodelu 28 stanova socijalno ugroženim i veteranima

Konkurs za dodelu 28 stanova socijalno ugroženim i veteranima
Podeli:

VRANJE-Komisija za dodelu stanova socijalno ugroženim licima sa teritorije grada Vranja raspisala je oglas za podnošenje zahteva za prvi izbor korisnika socijalnog stanovanja.

Predmet oglasa je utvrđivanje korisnika za 28 stambenih jedinica u objektima za socijalno stanovanje u kompleksu Rasadnici u Vranjskoj Banji. Od 28 stanova, 23 su namenjena socijalno ugroženim porodicama sa teritorije grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja, a pet borcima i ratnim vojnim invalidima svih ratova i njihovim porodicama.

Pisani zahtev sa potrebnim dokazima, zainteresovana lica podnose Centru za socijalni rad.

Izjave  u okviru uslova koji važe za prijavu  potencijalnih korisnika daju se pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću pred nadležnim organom. Ako se ustanovi suprotno od izjavljenog, protiv podnosioca zahteva će se preduzeti odgovarajuće mere u skladu sa zakonom.

Rok za podnošenje zahteva je do 10. novembra .

Milan Zdravković


Podeli:
  1. Gospodo iz medija, posto imate nepismenog novinara, kontrolisite njegove vesti, ne radi se o stanovima nego o montaznim objektima koji su ranije bili naseljeni izbeglicama i koji su vec korisceni. Montazni objekti se nalaze u Kolektivnom centru Rasadnici u Vranjskoj Banji.
    0    0

Comments are closed.