Konkurs za dodelu studentskih nagrada

Konkurs za dodelu studentskih nagrada
Podeli:

VLASOTINCE – Komisija za dodelu jednokratne novčane nagrade talentovanim studentima opštine Vlasotince raspisala je javni poziv za učešće u dodeli sredstava za školsku 2015/2016. godinu talentovanim studentima sa područja ove opštine.

Pravo učešća imaju svi redovni studenti koji su završili drugu i upisali treću, četvrtu i petu godinu studija školske 2015/2016. i koji imaju prosečnu ocenu višu od 9. Prednost imaju kandidati koji nisu dobili nagrade u poslednje dve godine. Za ove namene, opština Vlasotince odvojila je milion i po dinara, što je 50% više u odnosu na prošlu godinu.

Obaveznu dokumentaciju čini potvrda ili uverenje da je potencijalni učesnik konkursa redovan student i potvrda ili uverenje o proseku ocena, odnosno overena kopija indeksa za fakultete na kojima se ova potvrda plaća.

Javni poziv je juče objavljen na oglasnoj tabli opštine i traje 15 dana od dana objavljivana, a zahtev se podnosi na adresu: Opština Vlasotince, sa naznakom „za Komisiju za dodelu jednokratne novčane nagrade talentovanim studentima“, trg Oslobođenja 12, 16210 Vlasotince.

(Kraj)


Podeli: