Krovovi padaju, traže pomoć od države

Krovovi padaju, traže pomoć od države
Podeli:

VLASOTINCE – Predsednik opštine Vlasotince Srđan Šušulić formirao je danas komisiju za procenu štete na desetak građevinskih porodičnih objekata u toj opštini, koji su se urušili pod teretom snega.

Šušulić, koji je i komandant Štaba za vanredne situacije, rekao je Beti da će posle procene zatražiti pomoć od Vlade Srbije.

“Lokalna vlast nema u budžetu sredstva za te namene jer smo potrošili ogromna sredstva za čišćenje puteva, pa smo primorani da se za pomoć obratimo državi”, kazao je Šušulić.

Vlasotince je od Vlade Srbije ranije dobilo pomoć od pet tona nafte za gorivo, ali je Šušulić kazao da je za čišćenje puteva opština potrošila deset puta više.

(Kraj)


Podeli:
  1. Neka Susulic angazuje ovog njegovog kompanjona sto je oteo hotele u Vlasotincu,posto je na isti nacin oteeo i 2 gradjevinske firme u Pirotu,otpustio nezakonito uposljene radnike,izigrao poverioce i prodaje zatecenu imovinu.

    • Izigrani i drzava i poverioci 8. marta 2012., 10:01 am

      Izigravaju i poverioce i drzavu na taj nacin sto otetu i na prevaru uzetu imovinu prebacuje po visestruko manjim cenama u svoju privatnu firmu BCD,a navedene firme ostavlja bez imovine,drzi ih u blokadi i NAMERNO TERA U STECAJ.Tako 20-ak kupaca koji su vec isplatili ostaju bez svojih stanova u naselju „Senjak“,medju kojima je i repub.gradj.direkcija Srbije sa 8 stanova.KUPCI BEZ STANOVA,DRZAVA BEZ PDV-a,a imovina u BCD.Kriminal nad kojim svi za sada cute,kao i za otete hotele u Vlasotincu,ali dolazi vreme RASVETLJAVANJA.

Comments are closed.