Kuhinjskim nožem izbo suprugu, svekrva se otrula

Kuhinjskim nožem izbo suprugu, svekrva se otrula
Podeli:

LEBANE – Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu odredio je pritvor do mesec dana S.S. (45) iz lebanskog sela Togačevce zbog pokušaja ubistva nevenčane supruge D.I. (42), saopštila je danas leskovačka policija. U izvorima bliskim istrazi potvrđeno je da se potom otrula majka S.S. Ljiljana (72).

Tragedija se dogodila u porodici devojke koju je sredinom decembra prošle godine pokosio vozač džipa u dvorištu Hemijske škole u Leskovcu.

S.S. je na saslušanju rekao da je bio pijan i da se ne seća trenutka kada je nasrnuo na suprugu u pomoćnoj zgradi porodične kuće.

On je ispričao da je „sve krenulo naopako“ posle ćerkine tragadije, koja je posle više operacija ostala invalid, a od koje se krije porodična nesreća.

Nezapamćena tragedija u Togačevcu dogodila se 3. juna oko 18 sati, pošto su se supružnici vratili sa berbe krastavčića i tikvica.

Svetislav je sa 4 uboda nožem u leđa teško povredio suprugu, koja se nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Nišu i koja je van životne opasnosti.

Petnaestak minuta kasnije njegova majka se popela na sprat kuće i popila otrov.

U Togačevcu pričaju da ne pamte ovakvu tragediju.

„Jedan član porodice u grobu, drugi u bolnici, treći u zatvoru. Sve nas je potreslo. Svetislav je voleo i sina i kćerku, ali prema kćerki je posebno bio nežan otac. Svima je bilo očigledno da se promenio posle onoga što joj se desilo“, pričaju meštani Togačevca.

(Kraj)

 

Podeli:
Sortiraj po:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Marko Dincic
Gost
Marko Dincic
6. juna 2012. 5:09 pm

I gde je sad Krsta da odgovara za ovo?

wpDiscuz