Leskovac kreće u obnovu šuma i revitalizaciju šumskih puteva

Leskovac kreće u obnovu šuma i revitalizaciju šumskih puteva
Podeli:

Za popunjavanje i sanaciju proređenih šuma i šikara i revitalizaciju šumskih puteva, grad Leskovac je u ovoj godini izdvojio preko 6 miliona dinara i poziva sve zainteresovane da se jave na Konkurs za dodelu sredstava za korišćenje suma i šumskog zemljišta.

Naime, ukupan iznos sredstava koji se dodeljuje po ovom konkursu jeste do 6,9 miliona za radove na sprovođenju meliorativnih mera i revitalizacija šumskih puteva.

Prijavu za dodelu sredstava može podneti fizičko lice koje ostvaruje pravo na dodelu šumskih sadnica preko pravnog lica, odnosno preduzetnik koji ima obezbeđen sadni materijal proizveden u šumskom rasadniku, registrovanom u skladu sa zakonom koji uređuje oblast šumskog reproduktivnog materijala, a čija ponuda u postupku javne nabavke bude najpovoljnija.

Opširnije detalje konkursa pročitajte OVDE

Dragan Marinković


Podeli:
  1. Ovo je divna vest! Sve što smo posekli da ponovo posadimo kako bi naredne generacije imale šume i prelepu prirodu kojom možemo da se ponosimo :)

    • Tacno.Ali jos lepsa vest bi bila kontrolisana seca.Sest miliona dinara danas pre podne je iseceno.Promena zakona o sumama,tj.decentralizovati ,,Srbija sume,,Taj zakon je donela jos Mira Markov ic da se njeni Julovski tajkune bogate.,,Nismo prirodu nasledili od predaka vec smo je pozajmili od potomaka,,HAUG.

Comments are closed.