Leskovačka policija: Rezultati vidljivi bez obzira na sve prepreke

Leskovačka policija: Rezultati vidljivi bez obzira na sve prepreke
Podeli:

Povodom Slave i Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, i obeležavanja Dana Policije, najboljim policijskim službenicima za postignute rezultate i visok stepen zalaganja na poslu u Narodnom pozorištu danas su uručene nagrade.

Načelnik Policijske uprave Leskovac Tomislav Ilić rekao je da uprkos problemima sa kojima se svakodnevno suočavaju pripadnici policije u Leskovcu postigli izuzetne rezultate koji ovu upravu stavljaju u sam vrh policije.

U 2016. godini u 64 akcije pripadnici policije zaplenli su oko 16 kilograma droge i tom prilikom podnete su 92 krivične prijave pritiv izvršioca dok je mera zadržavanja i hapšenja primenjena prema 32 osumnjičena. U prvih pet meseci 2017. godine pronađeno je i oduzeto 500 grama heroina, 510 grama marihuane, 105 grama spida i više stotina tableta koje se nalaze na listi opojnih droga“, nabrojio je Ilić.

On je dodao da je za period od prvih pet meseci 2017.godine ukupno je po nalozima nadležnih tužilaštva u Leskovcu zadržano 15 lica, dok je prema dva lica primenjena mera policijskog hapšenja.

Kada su u pitanju poslovi očuvanja javnog reda i mira u 2016.godini registrovano je smanjenje broja izvršenih prekršaja za 20 % što se direktna posledica prevetivnog rada sa jedne strane i energičnog postupanja policijskih službenika. Kada je u pitanju stanje u oblast bezbednosti saobraćaja na području Leskovca dogodilo se 429 saobraćajnih nezgoda što je za 15 nezgoda manje u odnosu na 2015.godinu“, istakao je načelnik.

Za doprinos lokalne samouprave u radu i saradnji sa Policijskom upravom Leskovac zahvalnice su uručene načelniku Jablaničkog upravnog okruga Božidaru Stojiljkoviću, predsedniku opštine Medveđa Nebojši Arsiću, predsedniku opštine Vlasotince Zoranu Todoroviću, predsedniku opštine Bojnik Nebojši Nenadoviću, predsedniku opštine Lebane Zoranu Iliću, opštni Crna Trava i predstavnicima leskovačke Saborne crkve. Zahvalnice su uručene i predstavnicima Pravosudnih organa i to Višem sudu u Leskovcu, Višem i osnovnom javnom tužilaštvu, Školskoj upravi i leskovačkom Narodnom pozorištu.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Zasto se ne pohvalite koliko je puta PAUK podigao kola ovom
  napacenom narodu?
  0  0
 2. pogled sa desna nacelnik kome se sudi za mito i zloupotrebu sluzbenog polozaja,sa tendera, i Acika magistar bez potfelja..ups..obojica su magistri..ako budem analizirao celu sliku ovo bi bilo za ginisa.. laz godine i njena paralaza obliku nazadne demagogije…cela temica za jedan diplomski rad…..au majko mila..zato i napredujemo ali otpozadi…
  0  0
 3. Најмање 80% лесковачких лекара тражи и прима мито од пацијената. Има тога и у лесковачкој просвети. То је толико распрострањено да нема краја. А до сада нисам чуо да је ухапшен неко од тих корумпираних скотова иако сви знају за њих, једино изгледа да то не знају они који би требало то да знају.
  0  0
 4. Šta je sa slobodom govora. Cenzura na žalost još postoji. Jadna je demokratija kod nas.Živeo Kim Džong Il.
  0  0

Comments are closed.