Leskovački PRELJUBNICI nasmejali celu Srbiju (DELIMO VAM KARTE)

Leskovački PRELJUBNICI nasmejali celu Srbiju (DELIMO VAM KARTE)
Podeli:

Za njega kažu da „iskače“ iz televizora više nego sam Vučić od kako je snimio nekoliko reklama koje sevrte po svim nacionalnim i kablovskim televizijama, a ona je spisateljica čiji romani, od kojih je jedan autobiografski, su potresli ceo Balkan.

Kada se takve dve osobe spoje na sceni, zaljube, a nakon toga dobiju želju da prevare jedno drugo, sigurno osvajaju celu Srbiju.

Što se na neki način i desilo. Nakon beogradske premijere, za „Preljubnike“ se svuda gde smo igrali tražila karta više“, kaže nam spisateljica i glumica Milica Nikolić koja u predstavi briljira zajedno sa mladim i sve popularnijim glumcem Filipom Radivojevićem.

Tekst Ljubiše Dinčića govori o običnim ljudima, bračnom paru, službenicima u računovodstvu, koji traže šansu za promenu ustajalog života i ustaljenih navika, kako bi se osvetili jedno drugom zbog nepoverenja i sumnji u obostrano neverstvo.

Posle Beograda, Aleksinca, Sokobanje, došao je red da nasmeju i leskovačku publiku, i to ove subote, od 20 časova, na sceni Narodnog pozorišta Leskovac.

Još jako malo karata je ostalo, pa postoji mogućnost da zakažemo još jedan termin“, kaže nam Nikolićeva.

A Jugmedia vam deli karte za leskovačku premijeru.

Više informacija o tome pročitajte na našoj Facebook stranici.

Dragan Marinković


Podeli: