Leskovčani bi Acu Lukasa na Roštiljijadi, ali moramo da ih razočaramo

Leskovčani bi Acu Lukasa na Roštiljijadi, ali moramo da ih razočaramo
Podeli:

Aca Lukas, Zdravko Čolić, Željko Samardžić,Marija Šerifović i Jelena Karleuša, najčešća su imena pevača koje bi Leskovčani voleli da im zapevaju na ovogodišnjoj Roštiljijadi koja počinje 28. avgusta.

Takođe, u anketi koju smo sproveli na Fejsbuku, sugrađani su se izjasnili i za Riblju Čorbu i Tropico Band, koju će i nastupiti na Festivalu roštilja u Leskovcu.

Kako saznaje Jugmedia, prve večeri, u ponedeljak 28. avgusta posetioce Roštiljijade zabavljaće Zvonko Bogdan, u utorak će nastupiti Van Gogh, zatim Riblja Čorba, četvrtak je rezervisan za Darka Filipovića i Atomsko Sklonište, petak za Tropico Band, a u subotu će tradicionalno nastupiti finalisti Pinkovih Zvezda.

Već godinama Leskovčani vape da im sa glavne bine tokom ove manifestacije zapeva jedna „prava muzička zvezda“, ali organizatori tvrde da pevači poput Lepe Brene, Cece, Čole i Karleuše zahtevaju velike honorare koji nisu ispod 20.000 evra po koncertu.

Roštiljijada je u godinama iza nas ugostila muzička imena poput Nede Ukraden, grupe Galija, Hari mata Hari, Kerber, Miroslava Ilića, Kebe, Snežane Đurišić, Crvene Jabuke, Nevernih Beba, Yu Grupe i drugih. Ribljoj Čorbi će ovo biti treći nastup na Roštiljijadi, kao i Tropico Bandu, a Zvonku Bogdanu i grupi Van Gogh drugi za redom.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Umesto da pozovete Baju Malog Knindzu, da zapeva pesmu o vojvodi Djujicu i onu kad sam bio mali, imo sam svoj pravac, oni bili katolici a ja pravoslavac.
  0  0
  • Bolje je Sinisa Mali Knindza.Sta fali Aci,on je odlican pevac,uzor svima od 7 do 107god.A i placa da bi pevao,tako je bar bilo na predizbornim mitinzima SNS.Sto li ti uz duzno postovanje uopste i odgovaram.Ej SRBIJO…………r.
   0   0
  • Hahaha legendo! Sad sam u dilemi da li si nick odabrao zbog Krajine ili Krajinca :D
   0   0
 2. slawkowo unuce 31. jula 2017., 6:36 pm

  i bolje
  0  0
 3. Umesto da bude manifestacija ne srpskog već regionalnog značaja i šire biće obićan vašar.Nikakva strategija ,nikakva organizacija od strane Grada,već godinama unazad samo ruše sliku a početak je obećavao.Treba uvesti pravila ,dovesti do perfekcije koliko god bude moglo sve segmente jer to može i mora biti Ekonomski Brend našeg Leskovca -Srpski Mc donalds ili je bolji koncept tipa jure i ostalih.Muzički program uopšte kulturni treba biti kvalitetan,obojen kvalitetom ,a ne sve i svašta .Ali ovo su lupetanja ,nema ništa a koga i briga..
  0  0
  • Joe Strummer Pink je Punk 1. avgusta 2017., 11:10 am

   Lupetanja, a da se dovedu: Red Hot Chili Peppers, Meatloaf, Salt-N-Pepa, Blind Melon i drugi izvođači koji se zovu po hrani i začinima. Nazif Gljiva…
   0   0
 4. Dolazi gospodin, veliki umetnik i muzičar Zvonko Bogdan. A Leskovcani neće ni Acu ni Cecu, bar ne oni u čijoj blizini će stajati bina. Njih traže oni Leskovcani koji poslom ranom zorom, subotom dolaze u grad.
  0  0
 5. Jebo vas Aca Likas
  0  0

Comments are closed.