Leskovčanin uz pretnju pištoljem uzeo od dekice 1000 evra

Leskovčanin uz pretnju pištoljem uzeo od dekice 1000 evra
Podeli:

Leskovačka policija uhapsila je tridesetpetogodišnjeg A.S. iz Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivična dela iznuda u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je on u ponedeljak 17. septembra u večernjim časovima u Leskovcu, od šezdesetsedmogodišnjeg muškarca u njegovoj kući, uz pretnju pištoljem, na ime navodnog duga pokušao da iznudi 1 000 evra.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu.


Podeli:
 1. Pop beli listić 20.09.2018., 15:53

  Prokleta narkomanija.

  12
  8
 2. Nije narkomanija, tip radi u kontroli leta. Inače veona bahat čovek, kao i njegov tata. Nadam se samo da će i sud odraditi svoje.

  2
  15
  • Pop beli listić 20.09.2018., 21:27

   Netačno, radi kao mikrobiolog u fabrici dečje hrane a diplomirao je i na elektronskom fakultetu, bavio se baletom, posmatranjem ptica, spašavanjem kitovs…

   12
   1
   • Bravo za komentar. Još ima inteligentni ljudi na ovaj portal…

    • Nepotrebno trošite moždane ćelije na priču koja to nije. Niti je mahao pištoljem, niti je bahat, već naivan čovek koji je pozajmio pare zetu i ćerki ovog „dekice“. Oni otišli u inostranstvo, a sve što je hteo od tog „dekice“ bio je broj telefona. Svako od vas je imao „prijatelja“ kome je pozajmio pare, a onda bi isti taj prelazio na drugu stranu ulice kada vas sretne!

     • Deminutiv presuđuje 22.09.2018., 09:47

      Kome mi da verujemo? Redakciji ili Vama? Lepo stoji u naslovu „dekica“ i tu je kraj priče.

Comments are closed.