Leskovcu najbolji na sajmu preduzetništva!

Leskovcu najbolji na sajmu preduzetništva!
Podeli:

Grad Leskovac dobitnik je zlatne plakete za ukupan sajamski nastup na Medjunarodnom sajmu privrede i preduzetništva – EXPO NIŠ 2017.

Na štandu grada Leskovca svoje proizvode izložila su preduzeća „MIG PRODUCTION“, „DCP HEMIGAL“, „RADOMED“, „SUPER NATURA“, „HONEY DE LA BEES“, „JUGPROM“, UDRUŽENјE LESKOVAČKI AJVAR, „LOTOS“, TRIKOTAŽA „ĐOKIĆ“.

Na sajmu preduzetništva u Nišu čak devet leskovačkih preduzeća

Preko odeljenja za društvene Delatnosti i lokalni razvoj obezbeđeno je učešće leskovačkim privrednicima koji su bili zainteresovani da predstave svoje potencijale na  Prvom međunarodnom sajmu privrede i preduzetništva.

Sajam privrede i preduzetništva Ekspo Niš 2017. od velikog je značaja za Grad Niš, region i Srbiju, kao susret poslovanja velikih, malih i sednjih preduzeća, porodičnih firmi i kompanija, i mesto prezentacije novih proizvoda, tehnologije, inovacija, biznis planova i finansijskih izazova u proizvodnom, uslužnom, IT sektoru.

Na samom otvaranju Sajma prisustvovala je privredno politička delegacija iz Belorusije. Ekspo Niš 2017 okupio je mnogobrojne predstavnike privrednog sektora, lokalne samouprave, bankarsko – finansijskog sektrora i diplomatskog kora, kao i učeničke kompanije i udruženja. Na sajmu učestvuje više od 80 izlagača.

(Kraj)


Podeli:
 1. Uuuu ala padaju kriterijumi.Sledeca je nagrada na Ekspo Merošina,pa 2017. pa Ekspo Slavko Zlatanović…A nekada je bilo Italija,pa Nemačka,pa…
  0  0
 2. Pred preunpm dvoranom Leskovac su predstavljale vrsne intelektualke iz SNS-a…
  http://www.gradleskovac.org/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gif
  0  0
  • Koje su ovo firme koje predstavljaju Leskovac.DCP i Jugprom su istaknuti donatori aktuelne vlasti,a za ostale je cuo veoma mali broj ljudi.Ne vidim samo menadzerke meskove na slici koje su nas predstavljale.
   0   0
 3. Mocni gosti za SNS 23. septembra 2017., 6:05 pm

  Devet preduzeca od 2000 registrovanih sa sve gostima iz Belorusije.Ko zna bar jedan Beloruski proizvod castim pice.
  0  0

Comments are closed.