Kako su leteći fenjeri postali leteći tanjiri i uzbunili Leskovčane (VIDEO)

Kako su leteći fenjeri postali leteći tanjiri i uzbunili Leskovčane (VIDEO)
Podeli:

Nekoliko Leskovčana tvrdilo je da su sinoć oko 22 časa imali blizak „susret treće vrste“ i da su nad nebom u gradu na Veternici uočili neidentifikovane leteće objekte, a fotografije i snimak je zabeležio očevidac Veljko Milosavljević.

Stanovnici Leskovca koji su se u tom trenutku nalazili u blizini železničke stanice, unezvereno su posmatrali u neobične svetle tačke na nebu koje su se kretale drugačije od aviona ili helikoptera, a zatim potpuno nestale u noći.

„Kretale su se brzo i simetrično, ništa nalik onome što znamo da postoji. Sigurno nije bio meteor, zvezda padalica ili helikopter. Nisu ispštale nikakve zvuke, kretale su se levo, desno, gore, dole, u krug, a zatim nestale“, tvrde očevici.

Ipak, zapravo je reć o letećim fenjerima koji su sinoć puštani na privatnoj proslavi u jednom leskovačkom restoranu i koji su „krivi“ za izazivanje iluzije i panike među Leskovčanima.

Čak se i redakcija Leskovačkih vesti našalila ovom pojavom i izrazila sumnju da vanzemlajci možda nisu došli da ispitaju ko je zapravo oštetio lik predsednika Srbije Aleksandra Vučića na bilbordu iznad koga su uslikani na fotografijama.

Dragan Marinković / FOTO: Veljko Milosavljević, Lazar Tomić

 


Podeli:
 1. Jbt šta se sve gradski seljaci sete, da pokažu da su džet set. Je li, puštači vatre, koliko je bezbedno puštanje otvorenog plamena u vazduh?

 2. Proseravanje. Neko nema za leba neko slavi rođendane i svadbe s letećim fenjerima. Psujem na sav glas i to žestoko. Samo da mi je da znam ko je taj seronja smislio?

  • uzmi i radi nesto,pa ce imas za leba,umesto sto pljujes po komentarima.svako ima pravo da slavi kako hoce i kako moze

   • Rođače, slobodno slavi za svoje pare, al pogrešno su te naučili. Ne možeš „za svoje pare da slaviš kako oćeš“. Šta si ti mislio? Predak ti juče sišo sa traktora i sad ćeš ti zbog tog istorijskog uspeha svima nama nama da ..njaš po glavu. Možeš grad da zapališ sa ta kineska ..mna. Budi srećan što si ove godine prošao bez prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti. Sledeću godinu da zajebeš to što znaš i da budeš građanin, da ti se ne smeju lljudi. Poslušaj čika Radeta.

    • a tvoj predak sa sta je siso?da nije s miga?

     • Predak direkt sa rala i volova sišao, otišao na školovanje, živeo u memljivoj sobi, vredno učio i radio, poštovao ga ceo grad kao i njegovi seljaci. Al potomcima ne bi palo na pamet da se kurče sa kineski leteći fenjeri kao ti. Mi smo odavno evoluirali. Mi volimo NAŠ grad i čuvamo ga.

 3. vucic je prevara 22. oktobra 2017., 5:58 pm

  Ma sto su priredili paradu letecih tanjira ja im ne zameram. Ali da ostete portret njegovog velicanstva,velikog vodje u svetlu buducnost, zbog toga treba da im se sudi. Gradjanstvo je bas uznemireno, zbog portreta.

  • na vlasti su losi djaci i pederi 23. oktobra 2017., 12:04 pm

   E stvarno nemojte portrete AV. Imate AV, pa evo recimo ovde pisite kako pljacka penzionere, prodaje Kosovo, uvodi na odgovorne funkcije Gej populaciju, zaduzuje Srbiju, pisite da Kinezi ne izdaju fiskalne racune, posto ih stiti AV.

 4. Nemogu da verujem postado smo kinezi kakva seljana bilhe zmaja da su pustali

 5. Bez brige nas i vanzemaljci zaobilaze u širokom luku.

 6. a u komentarima sve sami zavidni „gradjani“ sto se plase da im se ne zapali plemnja u rodno selo

  • Zavidi se naučnicima, piscima svetskog glasa, uspešnim glumcima, umetnicima…Na čemu ovde priloženom da zavidimo?

Comments are closed.