DRUGA MUŠKA RUKOMETNA LIGA- „MORAVA“

Lider na tabeli poražen u Lebanu

RK RADAN – RK SVRLJIG 31-29 ( 14-13 )

Lider na tabeli poražen u Lebanu
Podeli:

LEBANE /SVRLJIG – Duel dosad ne poraženih  rukometaša Svrljižana i domaćeg Radana zasluženo je pripao  „zenim“ iz Lebana koji su čitavog toka bili bolji tim na parketu prelepe hale sportova u Lebanu.

Da li ovom vrednom pobedom polako počinje da se piše lepa istorija rukometa u ovoj varoši, pokazaće vreme u šta ne treba sumnjati.

rk-radan_svrljig_2

Sve do finiša prvog dela igre rezltatska klacaklica. U vođstvo su se menjivali čas jedan čas drugi tim. Da bi se na odmor otišlo s minimalnom predošću  domaćeg tima ( 14-13) što je i bilo najrealnije.

U drgom delu igre domaći su krenuli silovito  i u jednom trenutku imali prednost od čak sedam golova (25-17). Potom je počela polako da se topi visoka prednost domaćian i u samom fnišu gosti su došli na dva  gola prednsti za domaćina.

Ipak, odluku o pobedniku odlučili su pogotci Strahinje Jovića i Golubovića u poslednjem minutu igre. Zaslužena pobeda domaćina ( 31-29 ) nad liderom na tabeli.

Lebane. Hala sportova u lebanu, Gledalaca 200. Sudije: Marjan Golubović – Vuk Stoiljković ( Oba iz Lekovca). Sedmerci: Radan 3(2), Svrljig 5(3). Isključenja Radan 12 minuta, Srvljig 8 minuta.

                                                  Igrač utakmice: Bogdan Stevanović ( Radan )

RK RADAN: Zoltanović, Petrović, Golubović – 3, Zlatanović -3, Tošić -3, Miloš Stevanović – 5, nemanja Marković – 2, Nikolić-6, Ristanović, Bogdan Stevanović ( 11 odbrana), Nenad Marković, Trajković – 3, Bogdan Stanković, Jović – 6, Miloš Stanković.

rk-tadan_svrljig_1

RK SVRLJIG: Nikodijević  ( 6 odbrana), Tasić-4, Jelić, Živković-6, Vojinović-4, Vasić, Vlada Đorđević. Bojan Đorđević-8, Marjanović, Milutinović 3, Stanojević 5.

Vukašin Stevanović

 


Podeli: