PONOVO O MAFIJAŠIMA I KRIMINALCIMA Vlast demonstrativno napustila sednicu skupštine!

PONOVO O MAFIJAŠIMA I KRIMINALCIMA Vlast demonstrativno napustila sednicu skupštine!
Podeli:

Prilikom današnje rasprave o mogućem raskidanju ugovora sa firmom „Metroparking jug“, odbornik opozicione SDS u leskovačkom parlamentu Bratislav Perić nazvao je vladajuću strukturu mafijašima i kriminalcima nakon čega jsu svi odbornici vladajuće strukture, zajedno sa direktorima gostima, u znak protesta napustila zasedanje i sednica je prekinuta.

U SDS-u nam je rečeno da je Perića, dok je bio za govornicom Lešnjak sve vreme sa svog mesta psovao i provocirao, što je i izazvalo ceo incident

Na Perićevu prozivku najburnije je reagovao odbornik SPS-a Dušan Cvetković – Lešnjak koji je ustao sa svoje stolice i osuo pravu paljbu, ne birajući reči i gestikulaciju.

Koga bre ti nazivaš mafijašem?!Znaš li ti ko je porodica Lešnjak? Mi 50 godina nismo ušli u sud! Sram te bilo, ti si našao nekome da kažeš da je mafijaš! Pogledaj se u ogledalo“, vrištao je Lešnjak u skupštinskoj sali dok su pojedini odbornici pokušavali da ga smire i udalje u hodnik.

Istog trenutka svi odbornici vladajuće strukture su u uznak protesta zbog Perićevih optužbi napustili zasedanje lokalnog parlamenta, a predsednik Skupštine grada Leskovca Aleksandar Đurović pozvao je na konsultacije sve šefove Odborničkih grupa. Nakon kratke pauze, sednica je nastavljena.

I jučerašnje zasedanje lokalnog parlamenta počelo je pominjanjem mafije kada su opozicioni odbornici zamerili to što još ne stižu odgovori na brojna pitanja, poput onoga koji su to 18 gradskih funkcionera koji su od državnog revizora dobili krivične i prekršajne prijave, i ćutanje vlasti na tu temu uporedili sa „mafijom“ i „omertom“, zakletvom koja se vezuje za sicilijansku mafiju.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Diktatura izvrsne vlasti!Ne mozete zataskati,gradjani su sve videli.Nenamensko trosenje i izvestaj Dri,ponovo pitam.Kako vas nije sramota?!
  0  0
  • Rođjače, dužnost sveke normalne osobe je da se usprotstvavi botovima i takvom načinu razmišljanja. Ako se boriš protiv botova moraš se potruditi da ne postaneš isto. P.S. Ti sve više ličiš na jednog. Nije kasno …
   0   0
  • Epa vidis nije, i sta sad…
   0   0
 2. Gospodine Lesnjak, ima jos masa postenih familija po gradu, nije samo vasa takva. Meni je samo cudno da ste vi u gradskoj skupstini ciji je predsednik iz vase stranke covek koji, za pocetak, bahato parkira svoje automobile cime iritira obicne gradjane cija auta pauk dize bez pogovora. E kad tu budete posteni, za sitnice onda pricajte o postenju.
  0  0
 3. DA je Lesnjak posten odavno bi napustio politiku. Mislim zaista je dosta, ne zbog mene, nego zbog vas gospodine Lesnjak. Uz duzno postovanje smatran da je moja porodica postenija od vase. Nikad nismo primali platu na budzetu. A vu ste se navrzli na budzet ko bolest na babu. Sto ste izdali Zmigavca. I to nije lepo. I to znaci da cete i ove izdati ako treba.
  0  0
 4. Jel Lesnjak zanimanje, nadimak ili prezime. Pa zaista dosta je bilo najposteniji druze Dusane Cvetkovicu.
  0  0
  • Joe Strummer Pink je Punk 12. septembra 2017., 7:39 pm

   U ovom slučaju rekao bih da „Lešnjak“ nije ni zanimanje, ni nadimak, a ni prezime. Jer sudeći po „vrištavom“ Lešnjakovom monologu, pre bih rekao da je u pitanju ….a, nekakv zamor materijala. Gospodine- druže Lešnjak, zar ne mislite da je bilo dosta? Idite u banju, iskoristite vaučere, hranite golubove, rešavajte ukrštenice i sudoku, ili šta već rade vaši vršnjaci. Nije život odbornička stolica.
   1   0
   • Na žalos’ za njega vaučeri ne važe. Verovatno mu je peMzija veća od propisanih 60000. Zbog ovakvog potomka Đorđe Lešnjak se verovatno okreće u grobu …
    1    0
   • A ko ste Vi da odredjujete kad i sta je dosta?
    0    1
    • Vladajuca klika bas se nakostresila na komentare koje objavljuje Jugmedia. Ovi sto minusiraju svi su pod uzbunu. Ali dzaba, sinoc vas vodja prizna nezavisnost Kosova.
     0     0
 5. Osam decenija nakrcao taj Lesnjak, uvek dobra odela, ja ga znam samo kao nekog ko je na drzavno jasle. i ON prica o postenju, dok u gradu pucaju kriminalci, nestaje apotekarsk ustanova, propada dom zdravlja, a sef SPS i njegovi momci parkiraju gde im je volja. Pa sa kakvima se to druzite g. Lesnjak.
  0  0
  • Radulovićevi svedoci 12. septembra 2017., 8:07 pm

   Nije da ga branim, takve i ne treba braniti, ali Vi, Z misa i Vaše partijske kolege Radulovićevi svedoci sve znate, na svako pitanje znate odgovor, kao vaspitačice u predškolskom. Poradite ozbiljnije na sebi, pa se javite tamo u nekom drugom životu da nam budete zvezda vodilja.
   1   0
 6. „Nije vuk za kim psi ne laju.“
  0  0
  • SPOvski deseterac od pre 50 godina? Nikako da Vuka i Danu izbacite iz organizma, ko što se recimo gliste izbace :-) :-) :-) :-) :-)
   0   0
   • Nije SPO nego narodna poslovica – za nepismene i neobrazovane.
    0    1
    • Toliko sam ne pismen da neznam dalće ova moj komentar dizađe tj. duspem dobjavim iako ste iz dominirali, razumešti mene. Hteo sam da kažem da je neke opismenjivao Vuk iz Tršića, a neke Vuk Ma’niti :-) Ali, čovek mora biti makar malo inteligentan da to shvati. A i nije lepo a ni profesionalno prepirati se sa čitaocima.
     0     0
    • ovoliki lajkovi? :)))
     0     0
 7. Ništa neistinito nije rekao g.Perić. Sve su to secikese koji samo misle na sopstvene guzice. Cele porodice su na budžetu, a neke nemaju ni jednog zaposlenog. Svi koje je pomenuo, redom su ojadili gradsku kasu na jedan ili drugi način. Još uvek ne izlaze sa imenima protiv koga su podnete prekršajne i krivične prijave. Antikorupcijski savet sastavljen od onih koji treba da se prate za korupciju. Mimo zakona se formiraju radne grupe. kriminalne radnje se dešavaju u proteklih godinu dana. Nekoliko profesionalnih ubistava, pucnjave, pljačke, paljevine, pretnje i to kao da nije tema za skupštinu. Ako tolerišeš kriminalce, nisi ništa bolji. Nemaju m… da pokrenu prave probleme koji su očigledni u gradu i koji kod građana izazivaju mučninu. AKo ste vlast imate obavezu da se borite protiv toga, a ne da zatvarate oči. Uzdržavam se da napišem svoje mišljenje do kraja uz pominjanje dalje i bliže rodbine, jer mi Jugmedia neće objaviti komentar. A ovi što su izašli, bolje da se nikad i ne vrate.
  0  0
 8. Dobra je stvar kad zuti koji su nas unazadili 20 godina, napadaju nazadne koji ce nas unazaditi 50 godina.
  Svi se vi borite samo za vase interese, samo budala moze reci, e ovi brinu o gradjanima.Jok bre, vi brinete za razne tendere i privilegije koje donosi vlast u vidu svezeg kesa ukradenog od nas gradjana i gradjanki Leskovca.
  0  0
 9. У праву је човек.

  Oва власт је највеће зло које је Лесковац видео.
  0  0
 10. Ovde se vidim vecina obrusila na Lesnjaka umesto na Perica koji je vredjao. Uostalom,Lesnjak i jeste gospodin,pogotovo za Perica a i vas dezurne pljuvace…
  0  2
  • Moжда Лешњак није баш најбољи пример, али је СПС класична криминална организација, као и све остале владајуће и опозиционе партије.
   0   0

Comments are closed.