Makedonci pravi Leskovački pobednici

Makedonci pravi  Leskovački pobednici
Podeli:

Sedmi „Leskovački pobednik“ je završen juče i poneo je po sedmi put zaredom titulu jednog od najbolje organizovanih takmičenja u zemlji koji okuplja uvek puno dece iz skoro cele Srbije i okolnih zemalja.

Na takmičenju je učestvovalo 28 klubova iz Srbije 16 klubova, iz Bugarske i Makedonije po 6 klubova, sa ukupno 436 takmičara

Titulu najboljeg odneo je u susednu Makedoniju Antonij Simonovski 2002. godište iz Plivačkog kluba “Orion“, a kod devojčica, takođe iz Makedonije iz plivačkog klub “Orion“ Mia Krstevska 2001 godište.

Veliki pehar za najuspešniji klub dobio je Plivački klub “Dubočica“ iz Leskovca, a drugo mesto zauzeo je Plivački klub “Leskovac“, dok je treće mesto priplo plivačkom klubu “Beta“ iz Skoplja.

Plivački klub Leskovac, organizator takmičenja

Danas smo pokazali, kao i prethodnih godina da smo dobri domaćini, dobri u organizaciji ovako velikih takmičenja jer je sve išlo po planu i bez ikakvog incidenta“, ističu svi iz Plivačkog kluba “Leskovac.

Sve ovo ne bi  moglo da se održi i ne bi danas postojalo da nije grada Leskovca, lokalne samouprave, Društvenih delatnosti odseka za sport, kompanije “Actavis“ i mnogih sponzora koji nesebično pomažu klub i razvoj plivanja u Leskovcu, a posebno smo zahvalni medijima koji uvek prenose uspehe dece, ali i roditeljima koji su glavna spona za uspeh kluba i uspeha dece„, dodaju u PK Leskovac.

(Kraj)


Podeli: