Obezbedile plasman i pravo da se nađu na finalnom turniru u Beogradu

Male Lavice oštrih zuba

Male Lavice oštrih zuba
Podeli:

I pored brojnih problema u funkcionisanju kluba, ŽGFK „Lavice-Dubočica“  učestvovao je na regionalnom turniru MINI-MAKSI lige u Kruševcu, koji organiziuje Fudbalski savez Srbije za devojčice rođene 2004. godine i mlađe i osvojile prvo mesto.

Male „Lavice“ superiorno su osvojile prvo mesto na području Regiona istočne Srbije i tako obezbedile plasman i pravo da se nađu na finalnom turniru koji će se održati u Beogradu.

Lavice su savladale ŽFK Napredak iz Kruševca rezultatom  5:2, zatim ekipu Mašinca iz Niša sa 5:0 da bi u poslednjoj utakmici bile bolje od ekipe Radničkog iz Niša rezultatom 5:3.

Fudbalski savez Srbije i grad Beograd  ugostiće, pored  „Lavica“,  i pobedničke ekipe sa područja regiona Vojvodine, Beograda i Zapadne Srbije, na turniru koji će odlučiti prvaka Srbije u ovoj kategoriji.

Ivan Milenković, podpredsednik ŽGFK „Lavice-Dubočica“, posle utakmica u Kruševcu najavljuje: „ovo takmičenje i naše pobede dokaz su da Lavice imaju sjajnu perspektivu pod uslovom da se obezbede adekvatni uslovi za rad u klubu“.

Za najbolju igračicu turnira proglašena je igračica Lavica Jovana Marjanović a ekipu je na ovom turniru vodio trener Saša Minić.

Zoran Jovanović


Podeli:
  1. Pobedjena je i ekipa Jedinstva iz Pirota (6:1), sve u svemu svaka cast devojcice! Idemo za Beograd!

  2. Bravo! Svaka cast!

Comments are closed.