Mališani iz Medveđe bili gosti srpske prestonice

Mališani iz Medveđe bili gosti srpske prestonice
Podeli:

MEDVEĐA/BEOGRAD -Četrdeset i četiri mališana iz vrtića predškolske ustanove „Mladost“iz Medveđe juče su bili gosti grada Beograda gde su pored Starog dvora obišlii i opštinu Voždovac, Avalski toranj, Jajince i Zoološki vrt.

Domaćin mališanima bio je gradski menadžer Goran Vesić, a ovu mini ekskurziju predvodio je predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić.

ucenici_medvedja

„Deca su oduševljenja, a mi zahvalni ljubaznim domaćinama što im je omogućeno da upoznaju delić našeg glavnog grada. Posebno su impresionirani time što su imaali prilku da se prilikom obilaska Starog dvora popnu na balkon i osete kao naši proslavljeni sportitisti kad ih dočekamo nakon osvojenih medalja.“, kaže Arsić za Jugmediu.

ucenici_medvedja_beograd

Vesić je tom prilikom izjavio da grad Beograd ne pripada samo Beograđanima, već i svim ostalim građanima Srbije.

ucenici_medvedja_beograd_1

„Veoma je važno da naša deca, pogotovo u ovom uzrastu, mogu da dođu u Beograd i da se upoznaju sa time što on ima, da posete naše muzeje, institucije, vide Narodnu skupstinu, Predsedništvo, Skupštinu grada, Vladu i na taj način steknu utisak o tome koliko je velika i važna naša država i kakve sve institucije ima“, rekao je Vesić, uz poruku da deca iz Beograda treba da posećuju druge delove Srbije, pa i Medveđu.

ucenici_medvedja_grad beograd

Arsić se složio s Vesićem i tom prilikom govorio o turističkom potencijalu opštine Medveđe i pozvao Beograđane na uzvratnu posetu.

 

M. Ivanović


Podeli:
  1. Ovaj predsednik je neumoran, voli da ….. gratis pa to tije. Sta ce on sa decom? Koja je njegova uloga u ekskurziji malisana? Jer mozda vozi autobus? Sramota, umesto da se pozabavi svojom devastiranom opstinom, on se siljka po Srbiji. SRAMOTA.

  2. Prestonica nije jos, ali ce biti 28. juna 2016., 1:33 pm

    Kada vratimo monarhiju. Ili JM ima neki podatak koji ja ne znam?

Comments are closed.