Marija Šerifović za doček srpske Nove godine u Nišu

Marija Šerifović za doček srpske Nove godine u Nišu
Podeli:

Doček srpske Nove godine u Nišu organizovaće Gradska opština Medijana, a zvezda večeri u parku Svetog Save biće pevačica Marija Šerifović, potvrdili su u kabinetu predsednika te opštine.

Prema navodima nadležnih u opštini, predgrupa na dočeku biće „La kampanela“, a slavlje će biti upotpunjeno trubačima i vatrometom.

Organizatori su dodali da će gradjani moći da pogledaju i 3D animaciju sa hrišćanskim motivima koja će biti prikazana na crkvi Svetog cara Konstantina i carice Jelene.

Program za doček srpske Nove godine u parku Svetog Save počeće oko 21.30.

B. Ljubisavljević

 


Podeli:
 1. Zar ona nije na odsluženju vojnog roka?
  0  0
 2. Sram vas bilo!!!!!! Rasipnici. Spi…li ste onoliko novca za kolaps od novogodišnjeg koncerta. Nije vam bilo dosta trošenja naših para. Nego ćete ponovo da finansirate drekavce. Umesto da ste očistili sneg vi pripremate novo rasipništvo neznalice jedne. Ma će vam opet dođe Vućić. Neće više da se dere nego će motku da uzme pa će bije a mi ćemo da mu se pridružimo, v….e jedne
  0  0
 3. Jel Julije Cezar bio srbin??A i taj kalendar se odavno ne koristi.
  0  0
 4. Kakva bre Srpska Nova godina? Zasto ne zivite sa dve nedelje zakasnjenja nego funkcionisete po „svetskom“ kalendaru a ovamo slavite Bozic i Novu godinu kad retko ko slavi. E zato sto smo veciti kontrasi, zato nam tako i ide. Ja sam svoju novu godinu docekao a vi se izivljavajte svake dve nedelje.
  0  0

Comments are closed.