Maskirani, noževima opljačkali kladionicu u Radničkom naselju

Maskirani, noževima opljačkali kladionicu u Radničkom naselju
Podeli:

LESKOVAC – Kladionicu „Arena“ u Radničkom naselju u Leskovcu opljačkala su večeras dva maskirana napadača naoružana noževima, saznaje Jugmedia.

Na sreću niko nije povređen, a lopovi su odneli celodnevni pazar, trde očevici.

Upali su sa vezanim maramama preko usta, uperili noževe u radnika na pultu, uzeli sav pazar i pobegli„, priča za Jugmerdiu jedan od žitelja ovog naselja koji se u tom trenutku nalazio u kladionici.

Policija nam još uvek nije potvrdila pod kojim okolnostima je opljkačkana kladionica u blizini benzinske pumpe u Radničkom naselju.

Pre dve nedelje, na isti način, maskirani lopovi su opljačkali prodavnicu „Nena“ u ovom naselju u Ulici 27. marta i, kako saznajemo, držali radnici nož pod grlo sve dok im nije prezala ceo pazar iz kase.

(Kraj) dum


Podeli:
  1. Jao da sam bio tu bezali biste kol’ko vas noge nose. Sigurno su u pitanju domoroci negde iz komšiluka.

  2. I vi novinari ste krivi za kriminal…. A bre kad ih uhvate objavljujte im cela imena i slike, a ne inicijale…. Da ih narod prepoznaje…

  3. ma sve se zna i ko je i sta je… nego aj

  4. Lepo sam pricao danas,apelujem na nadlezne organe da polako krenu sa akcijama i osiguraju bezbednost svih gradjana ovog grada.Nacelnice da li vi radite uopste nesto???!!!!

    • Saobracajna radi prekovremeno :D Ne stizu ljudi ni kuci da odu da rucaju, snebivaju se po kafane od muku!

  5. Na ovom primeru se vidi kolika je nemaština. Nekada su pljačke vršili kriminalci od zanata…sada, svako samo sa šrafcigerom može da krene u pljačku. Verovatno su u pitanju zavisnici od narkotika kojima je um zbog krize usled nedostatka istog pomućen. Kad ih uhvate, a hoće (pošto su amateri) biće obeleženi za ceo život.

  6. Pun grad lopova, siledzija i zelenasa. Lopovi se kriju pa ih je teze nahvatati ali za zelenase se zna koji su ali niko nista ne preduzima. Ne mogu da verujem da policija nema pojma nista o tome a narod ulazi u dugove sa kriminalcima koji im kasnije, kad ovi ne mogu da ih vrate, urnisu zivote, uzimajuci im i stanove koje su dali u zalog. Vazno je da se izbori zavrse kako nekima odgovara, to je jedino bitno u ovoj drzavi a sto kriminalci ladno masu oruzjem nista strasno.

  7. Doslo je zadnje vreme, vise nisi bezbedan ma ni u svojoj kuci.

Comments are closed.