Maskirani, noževima opljačkali kladionicu u Radničkom naselju

Maskirani, noževima opljačkali kladionicu u Radničkom naselju
Podeli:

LESKOVAC – Kladionicu „Arena“ u Radničkom naselju u Leskovcu opljačkala su večeras dva maskirana napadača naoružana noževima, saznaje Jugmedia.

Na sreću niko nije povređen, a lopovi su odneli celodnevni pazar, trde očevici.

Upali su sa vezanim maramama preko usta, uperili noževe u radnika na pultu, uzeli sav pazar i pobegli„, priča za Jugmerdiu jedan od žitelja ovog naselja koji se u tom trenutku nalazio u kladionici.

Policija nam još uvek nije potvrdila pod kojim okolnostima je opljkačkana kladionica u blizini benzinske pumpe u Radničkom naselju.

Pre dve nedelje, na isti način, maskirani lopovi su opljačkali prodavnicu „Nena“ u ovom naselju u Ulici 27. marta i, kako saznajemo, držali radnici nož pod grlo sve dok im nije prezala ceo pazar iz kase.

(Kraj) dum


Podeli:
 1. Jao da sam bio tu bezali biste kol’ko vas noge nose. Sigurno su u pitanju domoroci negde iz komšiluka.
  0  0
  • Nemoj da se siliš kad ne znaš kakva je situacija. Svi smo mi hrabri i znali bi kako ćemo i šta ćemo kad nismo tamo.
   0   0
 2. I vi novinari ste krivi za kriminal…. A bre kad ih uhvate objavljujte im cela imena i slike, a ne inicijale…. Da ih narod prepoznaje…
  0  0
 3. ma sve se zna i ko je i sta je… nego aj
  0  0
 4. Lepo sam pricao danas,apelujem na nadlezne organe da polako krenu sa akcijama i osiguraju bezbednost svih gradjana ovog grada.Nacelnice da li vi radite uopste nesto???!!!!
  0  0
  • Saobracajna radi prekovremeno :D Ne stizu ljudi ni kuci da odu da rucaju, snebivaju se po kafane od muku!
   0   0
 5. Na ovom primeru se vidi kolika je nemaština. Nekada su pljačke vršili kriminalci od zanata…sada, svako samo sa šrafcigerom može da krene u pljačku. Verovatno su u pitanju zavisnici od narkotika kojima je um zbog krize usled nedostatka istog pomućen. Kad ih uhvate, a hoće (pošto su amateri) biće obeleženi za ceo život.
  0  0
 6. Pun grad lopova, siledzija i zelenasa. Lopovi se kriju pa ih je teze nahvatati ali za zelenase se zna koji su ali niko nista ne preduzima. Ne mogu da verujem da policija nema pojma nista o tome a narod ulazi u dugove sa kriminalcima koji im kasnije, kad ovi ne mogu da ih vrate, urnisu zivote, uzimajuci im i stanove koje su dali u zalog. Vazno je da se izbori zavrse kako nekima odgovara, to je jedino bitno u ovoj drzavi a sto kriminalci ladno masu oruzjem nista strasno.
  0  0
 7. Doslo je zadnje vreme, vise nisi bezbedan ma ni u svojoj kuci.
  0  0

Comments are closed.