MEDVEĐA Začarani krug siromaštva (VIDEO EMISIJA)

MEDVEĐA Začarani krug siromaštva (VIDEO EMISIJA)
Podeli:

Kako izaći iz začaranog kruga siromaštva u Medveđi, bilo je pitanje i tema o kojoj smo razgovarali sa predsednikom opštine Nebojšom Arsićem, koji u razgovoru za Jugmediu tvrdi da se svetlo na kraju tunela vidi, kroz male biznise i razvoj turizma.

O tome, kao i o onome šta se uradilo u protekle dve godine u ovoj opštini sa stopom siromštva preko 50 posto, i o planovima da se zadrže mladi i stanovništvo počne da živi od svog rada, više saznajte u video emisiji Jugmedie:

Milica Ivanović


Podeli:
  1. Teško da će Arsić bilo šta pozitivno učiniti za svoje sugrađane, tako što će bez prestanka negde putovati i slikati se, a da pritom i ne pomišlja da dovede nekog investitora. Više se očekivalo od njega.

  2. na vlasti su losi djaci 17. decembra 2017., 9:43 am

    MIslim da su
    dokotori apsolutno dominantni u politici i to na vrlo odgovorne funkcije. Naucili su recenice isluzenih politicara tipa mladi ljudi, pa opet mladi ljudi. Ovaj ovde nema apsolutno nikave sposobnosti da pokrene Medvedju. asvaltiranje, postavljanje ulicnog osvetljenja, krecenje fasada opstinskih zgrada, sve je to prevazidjeno. ZA nesto krupno potrebni su krupni igraci i to za rudnik lece, prerada poludragog kamenja, izrada silikatne opeke… Sve su to investicioni programi koje su u Medvedji idioti zaustavili. Dr. Nebojsa se lepo slika, lepo oblaci i njegov najveci domet je da bude u drustvo lepih dama, kao sto je dama u ovom interviju. Dobro, priznajem druzio se i sa albanskim predsednikom.

    • Ima jos jedan domet! Bio mu albanski predsednik na kafu. Za gore pomenite opekarske proizvode, cigla, gradjevinski blokovi, to je za Nebojsu vrlo slozena problematika.

Comments are closed.