Mesečna sniženja u „ Sani optiku „ – u

Bogat asortiman dioptrijskih okvira i naočara za sunce obuhvata modele poznatih brendova: Gucci, Puma, Moschino, Replay, Baldinini, Vivienne Westwood, Lacoste, Missoni i drugo
Mesečna sniženja u „ Sani optiku „ – u
Podeli:

Povodom otvaranja Centra za korekciju vida u Leskovcu, „Sani Optik“ je do kraja juna 2017. godine svojim klijentima pripremio brojne pogodnosti:

 

     .  20% popusta na dioptrijske okvire, naočare za sunce i dioptrijska sočiva

 

  • 10 % popusta na cene  slušnih aparata za gotovinska plaćanja,

 

  • 10% popusta na cene kontaktnih sočiva i pratećeg materijala.

 

Novo prodajno mesto na adresi Bulevar oslobođenja br. 137 Leskovac, građanima nudi upoznavanje sa kvalitetom ponude proizvoda i usluga.  Bogat asortiman dioptrijskih okvira i naočara za sunce obuhvata modele poznatih brendova: Gucci, Puma,  Moschino, Replay,  Baldinini, Vivienne Westwood, Lacoste,  Missoni i dr.

Moderne i interesantne dioptrijske i naočare za sunce u ponudi prate modne trendove i ispunjavaju visoke standarde kvaliteta. Ponuda dioptrijskih stakala različitih proizvođača dopunjena je asortimanom kontaktnih sočiva svih vrsta i pratećim priborom.

U skladu sa visokim zahtevima kvaliteta robe i usluga, klijentima nudimo ne samo odabran izbor modela, već i brzu i sigurnu uslugu ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, izrade naočara, skrininga vida.

Pronalazak individualnog rešenja za svakog našeg klijenta je svojevrstan zaštitni znak “Sani Optik”-a, te verujemo da ćemo i na novom tržištu vrlo brzo postati prepoznatljivi upravo kao eksperti za korekciju vida i sluha.

Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja “Sani Optik” isporučuje medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Leskovcu.

Centar za korekciju vida u Leskovcu se nalazi na sledećoj adresi:

Bulevar oslobođenja 137, telefoni:016/216-889, 069/812-60-50

(Promo)


Podeli: