Meštani Sejanice sami očistili sneg sa puta

Podeli:

LESKOVAC – Meštani leskovačkog sela Sejanica sa preko 1000 stanovnika jutros su sami očistili put od snežnih nanosa do Grdelice, dugačak oko 6 kilometara, potvrdila je agenciji „juGmedia“ odbornica u gradskoj skupštini Gordana Stojanović.

Stojanovićeva je rekla da je put bio zavejan duže vreme, te da je gradski kamion za čišćenje snega ostao zaglavljen na jednoj uzbrdici.

„Tako meštanima nije ništa drugo preostalo nego da se samoorganizuju i očiste glavni put do sela“, rekla je ona.

Odbornik u istoj skupštini Miodrag Jovanović kazao je da je desetak sela i još toliko mahala i zaseoka oko Predejana odsečeno zbog neočišćenih puteva.

On je u izjavi „juGmedii“ naglasio da su stanovnici sela Predejane 20 dana bez struje.

(Kraj)

 


Podeli:
  1. Sramota za opstinu ima ljudi zainteresovani za ciscenje snega koji imaju masine iz Grdelice a ne da cekamo milost od propale firme produkt pecenjevce jer su masine pokvarene nemaju zimsku opremu jedan traktor iz sejanice je ocistio put dok su kamion i skip na prvu uzbrdicu stali toliko su spremno docekali zimu 1000 gradjana su u strahu cekali spas jer nijedno vozilo nije moglo ni da dodje ni da ode vidi klip na yutube Hortik1 ciscenje snega u sejanici
    0    0
  2. pohvale za ljude iz sela Velika Sejanice a sramota za opstinu sto nema u grdelici jednu masinu koja bi cistila grdelicu i okolna sela od snega u grdelici u centar ima led debljine 15cm na putu
    0    0

Comments are closed.